Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (24/325) > >>

abc:
Балканджи, не се разпореждай по смело от баш шефовете. Ти още малко цар на помаците ще искаш да станеш.

Темата е глупава. На всички е ясна историята, но някои не искат да я приемат, други са я приели. Някои са се вкопчили в миналото и им е нужно за сегашното самочуствие, вероятно защото в сегашността няма в какво. Тази плоча е въртяна, въртяна... Определено насила хубост не става, както и са налични съжаления, че Османската империя я няма. Както и съжаления, че България я има. Всеки с неговите си грижи, а другото е ясно. Който какъвто иска да се определя. Как го приемат другите е сруг въпрос. Та така...

Силвия, как не се мориш с тия дълги постове... Направо ти се чудя. Но не пишеш нищо ново за форума. Ако се поразтърсиш ще видиш, че това вече е казвано с линкове към статии, източници и тн. Проблема е, че просто се отхвърля по подразбиране без да се обсъжда :) Всъщност не знам дали е проблем, но е факт. И последно, дългите постове рядко някой ги чете. Проста психология.

Hashashin:
АБЦ ако обичаш не ми се разпореждай ти какво да говоря. Възмутен сум просташкото държание на Марлборо към една дама. Всеки мъж на мяст би трябвало да защити Рахмие!

abc:
Балканджи обичам жената, децата, Партията, Пенелопе Круз, Скарлет Йохансон и още няколко. Казах ти да не правиш това, което те е подразнило. Има си модове, не се прави и ти. Нали си VIP, и това не е малко ;) Много интересно как защити Рахмие, седейки у вас на топло. Айде молим!

isa71:
Таман се бях зачудил -как така Фоти го няма???
Темата е баш за него.И не след дълго...........тои е тук  ;)

Hashashin:

--- Quote from: abc on September 22, 2010, 21:54 ---Балканджи обичам жената, децата, Партията, Пенелопе Круз, Скарлет Йохансон и още няколко. Казах те да не правиш това, което ге е подразнило. Има си модове, не се прави и ти. Нали си VIP, и това не е малко ;) Много интересно как защити Рахмие, седейки у вас на топло. Айде молим!

--- End quote ---
Дървени философии не ми се слушат.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version