Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on November 04, 2011, 21:50 --- Svetlina желая ти бързо оздравяване да не би да та е блъснал някой трамвай или си била пак в командировка при кюрдите та таса осакатили но както гледаш и без теб минаха изборите.
..............
Ти като си толкова отворена ..вярваща...набожна....и т.н. да не ти правя реклама та отвори ти някой сайт да те видим тогава.....
--- End quote ---
Човекът ми е любопитен, Ибрахимчо, защото се е отказал от светския живот и изглежда смирен.
С.Д. и Лео вече си намериха майстора на друго място. Имам сайт и то професионален. Тука уцели - нямам нужда от реклама.
Поздрави -Светлина
С.Д.:
Уважаема Svetlina, бихте ли била така любезна да ме "осветлите", кога съм си "намерил майстора" и на кое "друго място"?! Очевидно е, че за разлика от Вас, аз съм пропуснал този "факт" :).
Благодаря Ви предварително!
P.S. Престанах да пиша тук, тъй като вече споделих своите виждания по някои от темите. Нямам достатъчно свободно време, за да навлизам в излишни спорове :). Успех!
Subeyi Kurt:
Уважаеми г-н. Динков, нямам съмнение че с икономическия подем на съседна Турция в скоро време булгарите масово ще започнат да изучават езика на Аспаруховите булгари. ;) Благодаря ви за честта която отдадохте на този форум. Ще ви помоля да не обръщате внимание на маригинални форумци които вместто да четат вашите научни трудове предпочитат дискусия на ниво ''клюкарство''. Бъдете жив и здрав! Поздрави!
Marlboro:
А ето и моето мнение-помаците са българи.
A moeto mnenie e 4e ne e imalo bulgari predi turko-bulgarite.
Като типични българи страдат от същите комплекси довели до разпадането на народността на отделни фрагменти.
Kakto nqma tipi4ni" bulgari "ot sever do yug taka i ot zapad do istok ne sa edna etnost Tribali.Daki,iliri,Mizi,vizantijski naslednici...i t.n.
Като такива имат същите български празници характерни за района-като най типичният от тях е Едерлез(Гергьювден).
Kakto e islqmski praznik a ne izmislen "gergevden" vsi4ki musulmani parznuvat Hadirleza
Като такива говорят на различни диалекти на българският езикът,фолклорът им е български- т.е. помаците принадлежат на края в който живеят.
Kakto govorqt na razli4en dialekt ostanal ot predcite im i ti ni6to ne razbira6 ,daje go nqma i v starobAlgaskiq:
Kena,kotru?
Nemoj se sorkaj...i t.nt.
Dali ti" abAlgarina" naslednik na Bizans ne izpolzva6 tehniq ezik ?
Za6toto Bulgarite sa govoreli i pi6eli na Orkhon tyrkik.
И най важното-повечето помаци се чувстват истински българи.
A naj-vajnoto e ,4e nqkoi ot pomacite nemogat da budat bulgari,za6toto ne sa do6li s tyrko- bulgarite !
ibrahim65:
Госпожо jordanova захванала си хорото хайде карай напред та обесни ми подробно какво е това Българомохамеданин каква е тази вяра нещо ново ли е опредилаш ме като такъв та имам право да зная нещо по подробно нали моля ви се ако не ми одговорите ще имам доста отрицателно мнение за вас ще сметна че някой ти плаща да си тук.
Иначе АЗ много обичам и уважавам ЖЕНИТЕ и от сега се извинявам ако съм те нагрубил.........
А на теб Светлинка мила моя какво да ти кажа защо не си отвориш сърцето и не приемеш нас неуките простите жалките същества да докосним някой твой ЛЪЧ та да на просветиш стига сме тънели в тази тъмнина ах мила моя как си къцаш нервите с нас ПОМАЦИТЕ.....но все пак стой по далече от тези трамвай и кюрди че.......виждаш какво става не можиш да гласуваш гледаш ли без теб не можахме да си изберем президент.
Ащо се отнася до твоят сайт влизал съм там като гледам какви са са навъдели викат само................победа..........победа и всичко е това.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version