Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Rasate:
--- Quote from: havaika on November 13, 2011, 15:27 --- Абе незнам за Вази булгарите,ама според Босфор ТВ(БТВ),българите от Памир и прабългария не са били повече от 15-20000 .Но с жестокости покорили помаци,славяни и траки.Помашките райони ако проследиш историята написана от поръчкови историци на БКП не са били под българско влияние повече от 300г от 13000 г "история" на България ;D
ФАКТ! ;)
--- End quote ---
Ха още една небивалица-заприлича ми на комунистическата пропаганда за малкото българи разтопили се в славянското море ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ама нейсе иди обясни,че от археологическа гледна точка на Балканите няма славяни -упс :-X -издадох се. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А български следи за "малкото" българи колкото щеш. ;)-иди обясни,че една Плиска с околността през 8-9 век е била с население над 250 000. ;D
Оставете историята на историците.
Поздрави
daczo:
Subigi kurt,на тебе за това са ясни.Мислих че почиваш.Когато трябва конкрети,те няма.Приказки от 1001 нощи може за някого да са интиресни.Ако това са направели 10000 българи,значи че един българин побиждава 100 свои врагове.С този лебед не съм сигурин да не изкълве учите на надута хрътка.Българи имало и ще има на пук на душманите.Сигурно някой от Босфора чел ,колко преминават Дунава.Колко вече живеели отсам Дунава от по-рано. ;D
Jack:
--- Quote from: daczo on November 11, 2011, 00:36 ---Subigi kurt,като турчън имаш най-много да кажеш какви са помаците.Заедно със своите приятели питаш някой съфоромци кой им плаща.За личните данни.Кажи своето име и кой на тебе плаща ,да виеш срещу българите.Стига си скимтял за изчезващи българи.Няма да стане през твоя живот..Аз мога да ти кажа от 15г. кой ми плаща.Кръвопиец, полски фабрикант.Помаците сами да ришат какви са били.Мисля че много добре знаят.Търсете,може да намерите турски фес от 4 век.Руини на джамия от 2 век.Има още една възможност.Османците докарали кримските татари в Добруджа и помаците в Родопите.Научили се български от комшийските български села. Проста работа. Турци,които забравили турския и сега трябва да се учат.
--- End quote ---
;D ;D ;D ;D ;D Искрено ме разсмя ;D Само не разбрах това за полския фабрикант.
Jack:
--- Quote from: havaika on November 13, 2011, 15:27 --- Абе незнам за Вази булгарите,ама според Босфор ТВ(БТВ),българите от Памир и прабългария не са били повече от 15-20000 .Но с жестокости покорили помаци,славяни и траки.Помашките райони ако проследиш историята написана от поръчкови историци на БКП не са били под българско влияние повече от 300г от 13000 г "история" на България ;D
ФАКТ! ;)
--- End quote ---
Ако прабългарите са били толкова малобройни, Византия нямаше да мобилизира цялата си армия и военния флот (около 100 хил. души общо) срещу тях.
TEFIK-HERO:
Здравейте на всички аз съм нов във този сайт и бих желал да отговоря на тези който си мислят че помаците са приели исляма насила по време на Турското робство,това не е така ,защото исляма на балканите се заражда още през 8-ми век търсете повече информация относно разпространението на исляма и ще видите за какво става дума.Също така мисля че кой какъв е и каква религия изповядва не е проблем-истинския проблем е що за общество сме защо се мразим заради грешките на другите вече е 21-ви век влезнахме в Европейския съюз и една от причините за това, е че в България живеят много етноси ,защо не сме братя а сме врагове та нали сме от един баща и майка а именно Адам (Адем) и Ева (Хава).Щом живеем в България значи всички сме Българи, но с различни религии.Нека се научим да живеем заедно и да се сработваме заради благото на цяла България и да не позволяваме на хора като Волен Сидеров да ни разделят аз дори се чудя как му позволяват да влезне в парламента и да прави такива изказвания ,той да не се мисли за Хитлер и двете страни сме страдали и християни и мюсюлмани и кой е виновен за това-нашите управници нека оставим това в миналото и да гледаме към бъдещето.Здраве късмет и успех на всички. PS Ако съм обидил някои, моля да бъда извинен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version