Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (26/325) > >>

Силвия:

--- Quote from: abc on September 23, 2010, 14:41 ---Драга Силвия, и при кристална яснота също може да има закачки и негативни мнения. Глупостта като дефиниция съм насочил именно към закачките и подмятанията, а не към фактите. Те са известни, независимо дали са приети или не.

--- End quote ---

Кристална яснота може би има в кристалите, abv, при хората това рядко се получава :)

Колкото до фактите, не са важни само те, а и начинът, по който се доказват и интерпретират.

fotakiev:

--- Quote from: isa71 on September 22, 2010, 22:01 ---Таман се бях зачудил -как така Фоти го няма???
Темата е баш за него.И не след дълго...........тои е тук  ;)

--- End quote ---
Нямаш представа колко си прав!!!
Само докато се появя и темата бе изтрита и бях блокиран да не пиша повече......сега гледам са ме отблокирали,затова и мога да пиша,а и темата е върната.
Явно на хората,който не им се нрави моето присъствие не им се иска да се разбира,че съм баннат и затова не го правят публично,а съвсем деликатно и скришно.

А гледам тук е имало смяноименен процес на темата  и то цели два пъти!?!Никога не съм харесвал смяната на имената....,а Вие?

П.П.Ако модовете или администрацията реши да изтрие този пост заради спам,значи съди с двойни стандарти,защото поста който цитирах си стои непокътнат.

muti6:

--- Quote from: fotakiev on September 23, 2010, 16:03 ---Нямаш представа колко си прав!!!
Само докато се появя и темата бе изтрита и бях блокиран да не пиша повече......сега гледам са ме отблокирали,затова и мога да пиша,а и темата е върната.
Явно на хората,който не им се нрави моето присъствие не им се иска да се разбира,че съм баннат и затова не го правят публично,а съвсем деликатно и скришно.

А гледам тук е имало смяноименен процес на темата  и то цели два пъти!?!Никога не съм харесвал смяната на имената....

П.П.Ако модовете или администрацията реши да изтрие този пост заради спам,значи съди с двойни стандарти,защото поста който цитирах си стои непокътнат.

--- End quote ---
Това,че са те блокирали Фотакиев е явно, за многото заслуги,които придоби в последно време.Моите поздравления на Админите,за което!!Дано да си си взел поука,да бидеш по благовъзпитан!!Та чудя се, българите са били или не? ;D

abc:

--- Quote from: silvia on September 23, 2010, 15:52 ---Кристална яснота може би има в кристалите, abv, при хората това рядко се получава :)

Колкото до фактите, не са важни само те, а и начинът, по който се доказват и интерпретират.

--- End quote ---

Това са дърабъризми уважаема Силвия и словесни надприказвания. Нищо друго.

Мутиш, при цялото ми уважение към теб бих желал да кажа, че безпринципните банове, ограничения, спуснати линии на поведение от више са ни познати и на двама ни от едни други времена. На мен не ми харесваха. А на теб?

muti6:

--- Quote from: abc on September 23, 2010, 17:32 ---
Мутиш, при цялото ми уважение към теб бих желал да кажа, че безпринципните банове, ограничения, спуснати линии на поведение от више са ни познати и на двама ни от едни други времена. На мен не ми харесваха. А на теб?

--- End quote ---
АБЦ,в случая разликата е голяма.Помисли добре!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version