Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Фита:
--- Quote from: onegavon on December 01, 2011, 14:22 ---........много изследователи счита , че са наследници на древните колхи.Има център за Колхидска култура в Грузия и радио " Колха".Никакви гърци не са ,ами са си самобитен народ подложен на силна асимилация в Турция и Грузия.
--- End quote ---
Onegavon-е, днес ми е добър ден и няма да се карам!...Не че имам такъв навик.
Не слушай Путин. Прочети за Колхида в историята. Прочети кога и как милетските гърци са населили тези места. Недей да приемаш за чиста монета това, което пишат братушките. Така преди доста време Веркович с тяхна подкрепа е искал да докаже как Орфей е бил славянски, арийски цар. Точно на тези хорица се дължи името "татар", което се вменява на булгарите и накрая - точно на тези другари се дължи изчезването на траките от българската история - всички трябваше да изглеждаме славяни.
Виждаш, че не слагам удивителен знак никъде, което ще рече, че не те поучавам.
Ще си позволя само един съвет към теб: не използвай операциите Ctrl+C и Ctrl+V от клавиатурата.
Те са вмъкнати от хора, които искат потребителя да не мисли
onegavon:
Фита ,ти погледна ли въобще посочените от мен сайтове.Два от тях са на турските лази в единия от които има нещо като речник лазко -турски даже с аудио.Дай доказателства , че са гърци.Трудничко ще ти бъде според мен.Какво общо има Путин нещо те гони параноята.В момента Грузия и Русия са в много лоши отношения за твоя информация.Древните гърци са населили и Варна, Констанца ,Марсилия , Сиракуза,Херсон.Техните колонии са били малочислении никъде не са образували големи общности .Хинтерланда никъде не е усвоен за това и няма помен днес по Средиземно море от гърци.Малцината понтийски гърци живеещи в миналото в Грузия и Турция отдавна са преселени в днешна Гърция, ама те са си християни и се смятат за елини.
Фита:
[.17. Персонални сблъсъци в този форум ще се трият незабавно. На членовете на сайта не се разрешава да публикуват във форума изпратени до тях Лични съобщения.
Изстрито от мод.
onegavon:
.17. Персонални сблъсъци в този форум ще се трият незабавно. На членовете на сайта не се разрешава да публикуват във форума изпратени до тях Лични съобщения.
Изстрито от мод.
Kaplan:
--- Quote from: Фита on December 02, 2011, 00:09 ---Kaplan-е, кога даваш уроци по правопис на български да се запиша щото явно имам пропуски?
Приятелски те питам...Драго ми е като срещна такъв голям мюсюлманин като тебе...мед ми капе на корема!
--- End quote ---
Не се изисква много акъл, за да знаеш, че името на Аллах се пише с двойно "л". Просто това е въпрос на религиозно възпитание и уважение към религията.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version