Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (45/325) > >>

Hat:

--- Quote from: Svetlina on August 03, 2011, 23:51 ---А, няма никакво съмнение, че "турски професор изселен насила от България" би могъл да твърди нещо друго. В турската историография съзнателно и постъпателно понятията "тюрки" и "турци" биват сведени до едно и също понятие, та една измислица/теория в повече не вреди.

--- End quote ---
Бьлгарският професор, ако той беше такьв сигурен сьм пак щеше да бьде поставен в кавички.Всичко,което на вас не ви изнася е анатемосвано по вашенски а знаем,че това го можете и то добре.Помаците са тези,които ще изкарат тази страна от блатото крайно време е някои отговорни фактори да го разберат.

Hat:

--- Quote from: С.Стефанов on August 04, 2011, 15:22 ---        - Ne moja li da si namerish svesten $ovek ami se ogeni za edin dolen pomak.Estestveno ne stava duma za men.Hora vrazumete se..........

--- End quote ---
Помаците винаги са "горни" приятелю и никога не прощават такива приказки винаги рано или кьсно доказват "горното" си положение.Циганките са много темпераментни при тях ако си "долен" няма как да остискаш.Здравият крьст и "горното  каменно твьрдо"положение на много анатомични органи са отличителна черта на помаците и това няма как да остане незабелязано и то точно от циганките.Можеш да бьдеш сигурен,че нашият "долен" помак е всьщност много "горен" и  е оценен по достойнство.

Svetlina:

--- Quote from: Hat on August 04, 2011, 15:34 ---Бьлгарският професор, ако той беше такьв сигурен сьм пак щеше да бьде поставен в кавички.Всичко,което на вас не ви изнася е анатемосвано по вашенски а знаем,че това го можете и то добре.Помаците са тези,които ще изкарат тази страна от блатото крайно време е някои отговорни фактори да го разберат.

--- End quote ---
Хат, чакам да направиш подробен разбор и на второто ми изречение за понятията "тюрки" и "турци" в турската историография.

Пропуснал си също, че цитирам предходния изказал се и затова има кавички, а  разпространяването на слухове, лъжи и мълви, както тези твърдения са стар похват.

Някои автори и разпространители обичат също да ги документират, пък който иска да се връзва на измислицата - като в 1001 нощ.

Rasate:

--- Quote from: MUSALA on August 03, 2011, 23:28 ---Rasate ще те помоля ако искаш все още да те взимам на серйозно искам да докажиш че в АТАКА има чистукръвни ПОМАЦИ иначе за мен ще си един лъжец.Моите уважения.

--- End quote ---

Има и е документирано,но не помаците от Чеча,а помаците от Ахрида- Източните Родопи наследниците на тези от Тъмръшка република,чийто села се намират само между турски села.
Именно там помаците осъзнават какви са!!!

Гледай това:

etnospomaci

ibrahim65:
Rasate благодаря ви за побликацията ако се раздроби на дроби се виждат няколко неща първо че между ПОМАЦИТЕ има демокрация и може да се гласува за когото си поискат второ което на мен много ми харесва как хората са почнали да наричат нещата им с собствените им имена например ПОМАК и че в България вече има български-мюсюлмани и български-християни и трето че ПОМАЦИТЕ както и в Турция вече не се срамуват от името си и което ме искефи е че ПОМАЦИТЕ искат сами да се оправят полужението АЛЛАХ да им е на помош това е само началото.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version