Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (56/325) > >>

skoti3:
Не съм виновен, че истината на такива като теб не ти изнася. И когато тръгнеш да обясняваш с факти, почват тези възродители онези не знам си какви, трети друго. Имало е малко изключения като тези, които са в категория Рая със специален статут, но като цяло немосюлманите като такива са били третирани като по нисши от Османската империя. Това е и причината и значителен брой хора да сменят религия с ислям, което от своя страна ти дава привилеия в Османската империя.

--- Quote ---В случаите, когато ислямът е приет масово и това не променя езика на хората, както в планинските райони, те получават името "помаци". Така се наричат мюсюлманите в Босна и Родопите. Ислямизацията обхваща с различна сила всички български земи и в резултат на нея от българския народ е откъсната не малка част, която често попада в изолация, както от християните, така и от мюсюлманите и се обособява като затворена група.
--- End quote ---

Svetlina:

--- Quote from: havaika on August 08, 2011, 18:14 ---130г да са показли 4е ни имат за сънародници?НЕ!Постоянно се опитват да ни унижат ....

--- End quote ---

Можеш ли да посочиш конкретно точно ти как си била унижавана? И защо се чувстваш унижавана точно в този миг!
Сподели, ако обичаш, че ми писна от общи приказки и али-бализми. Предварително благодаря.

tersid:

--- Quote from: Svetlina on August 15, 2011, 20:08 ---Можеш ли да посочиш конкретно точно ти как си била унижавана? И защо се чувстваш унижавана точно в този миг!
Сподели, ако обичаш, че ми писна от общи приказки и али-бализми. Предварително благодаря.

--- End quote ---
Това да не ти е предаване "Искрено и лично " ,ти да не си ипсихолог, или си мислиш , че се намираш в изповедалня. И на мене ми е писнало  от такива които климактериума не ги оставя и искат да им се обясняваш за всяка дума, ама за какво трябва да им искам обяснение и  да им благодаря предварително.  ??? ???

ibrahim65:
Svetlinka мойя недей със лошо моля ти се пак го казвам тук в този сайт никой не е случаен и цари спокоиствйето може да не ни харества жоже да сме различни но пък никой не е вързан и задължен да е тук ако не му изнася да заминава там в Дружба Родина.Той тук се исписа с години но неможа да се огоди на някой има една турска поговорка AZANA KUS TUTSAM NE FAYDA или с устата и пиле да хвана пак няма да ти угодя нали така.

Svetlina:
Терсиде, дипломиран психолог и психотерапевт съм.

А ти какъв си, че държиш такъв тон? Да не би да си и ти от същата гилдия? Или така - от ербаплък - да се покажеш.

Какво лошо пък ти видя Ибраимчо в един въпрос? Нека си каже Хавайката - защо вие искате да отговорите вместо нея? И тутакси лоши помисли в главите ви - защо?
Какво толкова видяхте в един въпрос?! Да не би да сте слънчасали? ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version