Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
gece yolcusu:
--- Quote from: pomakinia on September 18, 2010, 23:26 ---На твоя въпрос ще отговоря също с въпрос:
А ти кой си, че да определяш действията ми като наглост?
Искам да ти кажа, че прекрасно познавам форума, чета много литература по темите, които се разискват тук, живея в същата страна като теб и имам собствено мнение по много въпроси. Това че досега не съм писала, не означава, че няма да пиша отсега нататък. Форумът, доколкото схващам, е публичен, а не частен. Така че - скачай си колкото искаш. Проблемът е твой.
--- End quote ---
Ти сама си самоопредели, защото е въпрос на лична култура когато влизаш някъде и си нова да бъдеш по-сдържана. Това като се фукаш, че много си чела, нищо, ама нищичко не означава, а само потвърждава твоето високомерие!
Hashashin:
--- Quote from: gece yolcusu on September 18, 2010, 23:32 ---Балканджи, а твоето какво е - обида на един цял етнос и една цяла нация. Нима помаците"торбешите" от Македония нямат право да са членове на помашки сайт, а християните от БГ имат. Знаеш ли от колко форуми бях изритан с думите: "мръсен, помак, турчин и какво ли още не", а вие тук се чувствате повече от домакини. Май и вашата наглост няма граници. В крайна сметка това е свободно интернет пространство и е глупаво да слагаме каквито и да е "държавни граници".
--- End quote ---
Гедже, явно не разбираш добре македонски. Писал съм на Недим че нема право да трие това което не му харесва, щом не нарушава правилата. И ако че тук не е Македония е България и ЕС и тук има демокрация. И ако демокрацията не му харесва, да сдаде поста си на модератор, защото недемократични прояви като неговата няма как да бъдат толерирани.
Hasan Ismail:
В която и да е част на България да отидеш и още докато споменеш, че си от Смолянско,ама веднага ответната реакция е,че там има много малко истински българи т.е. там са помаци.Това е насадено в главите им.
Имал съм много случаи мои приятели българи, които са се присмивали на помаците пред мен и след като се усетят,че аз съм помак започват да ми се извиняват.Не сте ли имали подобни преживявания? Какъв е извода?
Hashashin:
--- Quote from: Hasan Ismail on September 18, 2010, 23:39 --- В която и да е част на България да отидеш и още докато споменеш, че си от Смолянско,ама веднага ответната реакция е,че там има много малко истински българи т.е. там са помаци.Това е насадено в главите им.
Имал съм много случаи мои приятели българи, които са се присмивали на помаците пред мен и след като се усетят,че аз съм помак започват да ми се извиняват.Не сте ли имали подобни преживявания? Какъв е извода?
--- End quote ---
Липсваше ни компетентната ти намеса Хадж, добре дошел ;D
Nedim Mehmedoski:
Pomaks - the Reality Помаците - Реалността
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version