Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Nazmi:
--- Quote from: sivek on September 19, 2010, 06:02 ---Доста модератори се събраха в сайта на www.pomak.eu.Вземете и се разберете направете си нещто като ,,управителен съвет на модераторите" и вземайте правилни и адекватни мерки за да не позволявате в сайта да има обиди, заплахи и недоволни. Не позволяваите в този хубав сайт да се промъкне вражда между съфорумниците нека да има спор нека да има дискусии но да бъдат разумни и умерени.Нека да не правим сайта като квартална кръчма в която всеки говори а никой не слуша.
--- End quote ---
Sivek,съгласен съм с теб!
Все пак в един форум и сме в интернет пространството е нормално да влизат хора с нечисти цели.
Още повече това е сайт на един изстрадал народ-ПОМАЦИ разпръснати по света! В тази насока е и желанието на нас Екипа да се стремим диалога да е на ниво и в рамките правилата на форума ни.Всяко действие е контролирано в контрол панела на Админите,така че Модераторите ни когато са Онлайн и има нарушение си вършат работата.Не винаги реагираме на минутата понеже всеки от нас е на работа но това не означава,че няма контрол.! Независимо кой е от Екипа всеки ден се стремим да запазим мотото на сайта и даваме демократичност освен нас помаците и други да дават тон за дискусиите.
Шали:
--- Quote from: Хайри Лошев on September 18, 2010, 23:04 ---Има множество надгромни камъни, доказващи това. Знам за един, за който БАН казаха, че е на над 700 год. - починалият човек е мюсюлманин, живял в земите ни (източните родопи). ...
--- End quote ---
Може ли да намерите интернет публикация в която се представя този факт?
Hashashin:
--- Quote from: Hasan Ismail on September 18, 2010, 23:39 --- В която и да е част на България да отидеш и още докато споменеш, че си от Смолянско,ама веднага ответната реакция е,че там има много малко истински българи т.е. там са помаци.Това е насадено в главите им.
Имал съм много случаи мои приятели българи, които са се присмивали на помаците пред мен и след като се усетят,че аз съм помак започват да ми се извиняват.Не сте ли имали подобни преживявания? Какъв е извода?
--- End quote ---
Хадж, защо говориш на аба? Много добре знаеш, че хората в цяла България, които са далеч от Родопите даже и не подозират, че в Смолянско има помаци, поради това че помаците там са с български имена и българско самосъзнание и по нищо не се отличават от християните. Аз лично съм разговарял с мои приятели върнали се от почивка в Смолянско и ми казват следното "Ама там нямаше никакви помаци, ние не видяхме нито един''. Така че ако обичаш спри с евтината пропаганда. Капиши?
Samira:
--- Quote from: Хайри Лошев on September 18, 2010, 23:04 ---Има множество надгромни камъни, доказващи това. Знам за един, за който БАН казаха, че е на над 700 год. - починалият човек е мюсюлманин, живял в земите ни (източните родопи).
--- End quote ---
На мен би ми било интересно, да покрепите това си твърдение с факти! Като информация звучи повече от интригуващо, но нека все пак се предоставят и факти за тези Ваши твърдения, би било по издържано.
Nazmi:
Помаците са си помаци в душите!
Изредиха се сума ти правителства,президенти,премиери..но това не променя душата на помака.
Много е гадно някой друг да ти налага какъв си!!!
Така беше досега,но в днешно време считам всеки сам за себе си да се самоопредели кой какъв е!
Освен това има тест на ДНК всеки сам за себе си за произхода.
Мога да кажа само едно,всеки е такъв како се чувства!!!
сайта www.pomak.eu е едно съкровище и резерват за помаците по света независимо ако се нуждаете от история,помашки песни,религия,исторически документи,помаците по света само ТУК!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version