Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Aslan Türk:
--- Quote from: Radoslav on August 25, 2011, 23:52 ---Мухамеде помак съм разлика от тебе. Роден съм и съм израснал сред помаци. Ти казваш че хората се държали нахално. А ти как се държиш бре? Супер нахално. Кой си ти че да нахалстваш така в чуждата къща?
--- End quote ---
И кое е нахалството. Че казвам неща който ги мисля, и вместо да ги опровергаеш, ме нападаш.
Типично поведение на слаб човек.
На който аргументите му липсват, и преминава в агресия.
А за произходът ти.
Пак ти казвам.
За какъвто си искаш си се имай, но не говори от името на всички останали Помаци, нямаш го това морално право.
Нито ти си човекът, нито можеш да казваш кой на какъв да се чувства.
Защото има и такива Помаци, който се имат за Помаци, но не и за българи, славяни или каквито и да са други яни.
И слава Богу, и такива честни и трудолюбиви хора ги има.
За това просто запази си правото си, но не отнемай на други правата.
Radoslav:
Мухамеде къде ме видя че говоря от името на всички бе? Аз говоря от мое си име. ТИ говориш от името на всички помаци и не определяш кви сме. Нямаш такова право щото нито си помак нито нищо. Ако беше помак да кажеш ние помаците сме такива и такива. Ама не си помак и нямаш правото да ни казваш какви сме. Ясно ли ти е? Пиши си там квото искаш ама нас не ни барай.
Aslan Türk:
--- Quote from: Radoslav on August 26, 2011, 00:04 ---Мухамеде къде ме видя че говоря от името на всички бе? Аз говоря от мое си име. ТИ говориш от името на всички помаци и не определяш кви сме. Нямаш такова право щото нито си помак нито нищо. Ако беше помак да кажеш ние помаците сме такива и такива. Ама не си помак и нямаш правото да ни казваш какви сме. Ясно ли ти е? Пиши си там квото искаш ама нас не ни барай.
--- End quote ---
Я цитирай къде съм казал че абсолютно всички са Помаци, а не някой други. И съм говорел от нечие име.
Май казвам. Че всеки който на какъвто си иска да си се чувства, но да се натрапва насилствено на хората който искат да се имат за Помаци, една идентичност, не аз го правя, а точно ти и подобни на теб го правите радославе.
А аз само казвам че всеки има правото, дори и ти, да се чувства на какъвто си иска.
Утре ако аз реша да се нарека Марсианец, няма да позволя на някой да ме нарича на венерианец, понеже произходът ми е от земята.
Май ти е неудобно това което го казвам за ДНК експертизата. Защото там определено ще бъдат разобличени и то доста лъжи наслоени с вековете.
ОК направи си такава експертиза, и ела и тогава да си говорим.
А не да ми скачаш насреща за неща, който явно е че не си ги доразбрал.
Просто не ме карай да втвърдявам тона, че много по краен мога да бъда.
Не жали че съм нов, че рискувам още от прописването си и да бъда изгонен. Просто няма да ми е за първи и последен път, така че не ми пука.
Единият Админ ме знае кой съм, и много добре ми познава начинът ми на разговор с хора който ме предизвикват неоснователно и непредвидимо, от други форуми, като нямат аргументи, и не искам да преминавам добрият тон, единствено от уважение към форума и Помаците като народност. Инак до сега да си ме разбрал със точност с кого си пишеш дори.
ОК радвам се че се имаш за еди какъв си, но не прекалявай с останалите.
Radoslav:
Мухамеде айде не се обяснявай ако обичаш. Видяхме те вече. Като си познат с админа едва ли ще те изгонят и ще ти кажат да млъкнеш въпрекиче си тръгнал да ни учиш кви сме. Учи си твоите хора не моите. Всяка жаба да си знае гьола! Що все в чуждата паница гледате вие турците не мога да разбера. Имате си такава голяма и пълна паница а все в нашата бедна паничка надничате.
Aslan Türk:
--- Quote from: Radoslav on August 26, 2011, 00:22 ---Мухамеде айде не се обяснявай ако обичаш. Видяхме те вече. Като си познат с админа едва ли ще те изгонят и ще ти кажат да млъкнеш въпрекиче си тръгнал да ни учиш кви сме. Учи си твоите хора не моите. Всяка жаба да си знае гьола! Що все в чуждата паница гледате вие турците не мога да разбера. Имате си такава голяма и пълна паница а все в нашата бедна паничка надничате.
--- End quote ---
Не се познавам лично с админа, а се знаем от други форуми, защото сме си писали, и сме влизали в дискусии с него, дори някой път в доста остри диспути, но го уважавам, както уважавам всекиго, освен провокаторите. Има разлика. Не спекулирай.
И всеки може да се регистрира с различно име, и да пише от името на друг, и да казва аз съм такъв, аз съм онакъв. А единствено да цели да разцепи и да раздели на враждуващи фракции един даден неудобен форум.
И гледам че тук форума е доста поляризиран, за което наистина е жалко.
И аз мога утре да сменя компютъра си и IP адреса си, и да се регистрирам и да се идентифицирам на Помак, и да ти надувам главата, че съм еди какъв си, и да ти затварям устата със следните думи.
Видяхте какъв си, и сега се махай.
Май не си ти който ще ме гони.
Ако админите сметнат че не съм за тук, ще ме уведомят, и сам ще си тръгна, или ще ме изгонят.
Просто лъсна ти расистката ти същност и на теб.
Турците ти виновни.
А не случайно езиците на който може човек да пише са турски, и чак тогава български.
Просто дискутирай по темата, а не ми изпадай в крайности, че съм цар на крайностите.
И мен за сравнение от теб.
Не ми пречат различията на хората. За мен има значение, човек човек ли е.
За мен няма значение кой на какъв се има. И на какъв език говори.
Може да нямам нищо общо с Помаците като народност, но единствено Мюсюлманската ни вяра ме сближава с тях, и за мен това е най-важно.
Всичко останало е един ежедневен пълнеж.
Така че остани си със здраве радославе, и ти пожелавам Allah Rahitlik Versin за тази вечер.
Ако си Мюсюлманин ще ме разбереш какво ти пожелавам. А ако ли не си, ти го казвам. Господ с покой да те дари.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version