Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
ibrahim65:
skoti3 първо да си ти кажа ме дразни името ти какво е това за бога не мога да го разгадайя.
Второ сигорен съм че ти е паднала тухла на главата защото се уморих да ти убеснявам едно и също нещо така и не го разбра и така ще си и умреш нека някой да ти помогне.
Публикувах толкова неща намираш ли нещо общо с твойя МИЛЕТ който толкова провъзгласяваш да или не ах тези тухли ах.
Тук по рано или по нагоре казахме и доказахме че твойят МИЛЕТ когато е дошъл е заварил тези другите по точно МОЙЯТ МИЛЕТ си са живеяли мирно и кротко като в приказките с бит и култура и фолклор и и и и и и и и и панимаиш ах тези ТУХЛИ ах.
Това че не можиш да ме поставиш или видиш доказваш че си първолак който срича и повтара назубреното за мен по важното е поколението ми да си знае происхода и да се гордее с него да го преваспява на такива като теб и приятелитети разбрали ах тези тухлички били са доста голями.
skoti3:
Моля ти се по сериозно. Никъде не те слагам, просто спорим за произхода общ ли е или не. Аз те питам едно, ти ми говориш друго ах те тухли ах. За кавви твои милети ми говориш сега, като е това е просто административна система обединяваще хора от една религия. Има мюсюлмански милет, рум милет, франкски милет (за католиците). Нито говоря днес кой как трябва да се пише ах тези тухли ах. Пиши се както искаш- това не епроблема на тази тема. Но поне, когато има хора мюсюлмани и казват, че не се различни от българите християни, не се опитвай да им отричаш, за това в какви мюсюлмани са.
skoti3:
.
KaraIbrahim:
--- Quote from: oxyuranus on August 28, 2011, 15:24 ---Pomache, моля те изясни понятието: "генетичен произход" на даден етнос, племе, народ. С генетични изследвания се доказва връзка между конкретни хора-между мен и родителите ми, или между мен и дядовците и бабите или пра-дядовците и пра-бабите, между мен и децата ми. Генетичните изследвания могат да докажат родствената връзка на конкретно определен човек с друг конкретно определен човек. Такова нещо като генетичен произход на етнос, племе, народ няма и не е възможно да бъде определен.
Но щом имаш виждане-давай-кажи какъв е генетичния произход на помаците. Поне един човек да опита да изложи тезата си и да даде аргументи в нейна подкрепа.
--- End quote ---
Оттук се вижда,че освен от история ти не разбираш и от генетика.
oxyuranus:
--- Quote from: KaraIbrahim on August 29, 2011, 00:40 --- Оттук се вижда,че освен от история ти не разбираш и от генетика.
--- End quote ---
KaraIbrahim, да кажем , че не разбирам нито от история, нито от генетика. Очаквам от вас, разбиращите и от двете да ме просветите за генетичния произход на помаците и за историята им. Толкова постове подред , моля, искам , призовавам някой от вас, твърдящите , че помаците не са били българи да го направи-поне в две изречения да каже какви са били помаците, преди османското завоюване на Балканския полуостров, как са се появили, кога и от кого са приели исляма. Поне веднъж формулирайте една ясна теза! Никой от вас не го прави-постоянно измествате дискусията , не казвате две смислени изречения по същество, не се аргументирате-само фрази и лозунги! Ако искате да докажете някаква теза, която защитавате-направете го по сериозно-така по вашия начин не става!
ibrahim65 , изясни , моля те кой "милет" са заварили българите на Балканския полуостров, за да знам кой е твоя "милет".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version