Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (116/325) > >>

Pomache:
PNK2003

TI MOJESH DA SE OPREDELYASH ZA KAKAVTO SI ISKASH DAJE KATO MARSIANETS NO V DNK TO SI KOETO NE SE OPREDELYA PO KRAVTA TOCHNO NYAMASH BALGARSKI GENI NITO PAK SLAVYANSKI ZASHTOTO KAKTO KAZAH NYAMA TAKAV ETNOS SLAVYANI.

Pomache:
Тоска

tCALOTO CHOVECHESTVO PROIZLIZA OT 20 RODA, RAZBIRA SE NYAMA RASA AKOYATO DA IMA V DNK TO SAMO 1 GEN NO TUK GOVORUM ZA PERIODA MALKO PREDI OT I SLED OSMANSKATA IMPERIYA. VSEKI GEN, VSYAKO SMESVANE SE ZAPAZVA V DNK TO DOKATO SVYAT SASHTETVUVA. GENITE NE SE PROMENYAT OT SMESVANE S DRUGI ETNOSI.

PNK2003:
Помаче,
Малко бъркаш понятията и материите, особено тази за генетиката.  Не съм специалист и няма да влизам в излишни спорове.

Я ми кажи какво значи "български гени" ???

Посочи ми също така към кой етнос принадлежат помаците или от кой древен народ произхождат?

oxyuranus:
Pomache, не каза гените на кои велики народи носят помаците? Би ли казал, моля, че  го пропусна.
А това , че Аспаруховите българи са тюркоезични мюсулмани  просто не подлежи на коментар...Ти си новатор в световната и българската история! Остава само да докажеш , че капищата около Мадара са всъщност джамии.

ibrahim65:
Здравей PNK2003 по спокойно защото и на теб не ти е ясно за тези гени само се запъваш като магаре на мост.
ПОМАЦИТЕ защо трябва да са към НЯКОЙ защо не самостоятелно бе човек защо искаш да станиш баща на изгледано дете.
От мен да знаеш едно че ние ПОМАЦИТЕ сме по стари от Българите по тези баире по тези планини.
Един стар ПОМАК ми обесняваше че баща му преди отсече някокво дърво му се е кланял един рекят искал е прошка.
Също така ми обесняваше че баща му е отишъл в Мека да става аджия и до там и обратно е ходил БОС за да има повече себаб.
Казвам ти тези неща за да ти докажа че имаме бит и колтура ама кой ще ме разбере е отделен въпрос.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version