Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
daczo:
Само малка поправка.Надволжанските българи са приели исляма от Иран(Персия) през 9 век.Кои са тези големи народи и кои малки.Това е безпоставна великомания. ::)
Pomache:
PNK2003
Podobni interesni statii ima mnogo po internet prostranstvoto. Tazi statiya e dokazatelstvo che mejdu genite na balagarite ot balgariya nyama geni na Asparuhovite balgari koito kakto tvardi istoriyata sa sazdali Balgariaya i sa napisali dosta slavna istoriya.
OSHTE EDIN VAPROS ZASHTO V TAKAV SLUCHAY SE NARICHAT BALGARI? NIMA IMA PO SVETA 2 AZLICHNI ETNICHESKI GRUPI KOITO NYAMAT POMEJDU SI GENETICHNA VRAZKA IMAT EDNAKVI IMENA?
NALI SASHTITE TEZI BALGARI OT BALGARIYA TVARDYAT CHE BALGARIYA E SAZDADENA OT HAN ASPARUH I NARODA MU T.E. BALGARITE?
NAPRIMER KAZVAME CHE EDNO SEMEYSTVO IMAT 2 DETSA RODENI OT TYAH, NO ASE OKAZVA CHE EDNOTO DETE NE NOSI GENITE NITO NA MAYKA SI NITO ANA BASHTA SI SPORED VAS VAZMOJNO LI E TOVA?
oxyuranus:
--- Quote from: ibrahim65 on August 29, 2011, 21:17 ---А на тебе oxyuranus какво да ти кажа вземи тези велики народи та аиде да не казвам какво да ги правиш ти се сещаш.
Когато един човек не ме признава не си засложава да му обеснявам нищо но тук се чуствам като стопанин и затова си хабя думите.
Кой е нов кой е стар това на теб не ти е работа ти подобре ми кажи тук в този сайт има ли нещо което да ти е харесало мислишсе за голямата работа но ми отговори Българите към кой велики гении спадат с тяхната история няма ген да не се е качил на тях.
Хайде чакам отговор ама без да увърташ.
--- End quote ---
Ibrahim65, къде съм казал, че българите носят гени на велики народи? Pomache написа: "GENETICHNO POMATCITE SA CHEDA NA VELIKI NARODI". Искам да знам кои са тези народи. Признавам ти правото да се чувстваш такъв какъвто искаш, но не признавам правото на никой да си служи с измислици. Или просто да си твърди нещо ей така, без да се опита даже да го подкрепи с някакви доказателства. На всички приведени от мен аргументи не отговаряте с нищо-само мъгляви фрази и изхвърляния-това ли е според теб дискусия? Като нямате аргументи казвате, че няма да обяснявате-така не става!
oxyuranus:
Pomache, как го правят това генетично изследване с гени на Аспаруховите българи? Някъде има запазени гени от тях ли, че да може да се сравнява? Сигурно Волжските българи са ги държали в резерват от 7-ми век насам и техните гени не са смесвани с тези на други народи, та да може да останат чисти гени на Аспарухови българи и днес някой като му хрумне да прави изследвания да ги направи.
Хайде по-сериозно отношение!
Pomache:
DNESHNITE VOLJSKI BALGARI SA POTOMTCI NA KUBRAT I ASPARUH SLEDOVATELNO BI TRYABVALO DA NOSYAT TEHNI GENI PREDPOLAGAM. AKO RAZBIRA SE ISTORIYATA NE E NAPRAVILA GRESHKA. NO AKO SME SAGLASNI CHE ASPARUH S NARODA SI E SAZDAL TAZI DARJAVA TE NE SA PADNALI OT NEBETO NITO SA DOSHLI OT MARS.
A ZA TOVA KAK SE OPREDELYAT GENITE IMA SITE
ysearch.org
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version