Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (140/325) > >>

Pomache:
Rasate ti vyarvash li si kogato pishesh tezi prikazki?

Ili po tochno vyarvash li na tezi izopacheni prevodi?

Ili nepremenno tarsish dumi za tova da dokajesh svoite ubejdeniya tuk?

NE SMESVAY SAMOOPREDELENIETO SAS DNK NYAMAT NISHTO OBSHTO. AZ SE OPREDELYAM KATO MARSIANETS NO ZA SAJALENIE DNK TO MI POKAZVA CHESAM ZEMEN. NO SEOPREDELYAM VINAGI KATO MARSIANETS.

Ot mnogoto koeto si kopiral tuk mislya chenishto ne si chel.
MNOGO PRIKAZKI BEZ NIKAKAV SMISAL. DOBRE GO VLADEESH TOVA IZKUSTVO HELAL DA TI E.

SIVEK:
        Здравей Расате
Дълго време те нямаше по сая помашка гюрлотия.Нема те нема и изведнъж всичко на мейдане.
Каква демокрация, какви пет лева бе човек, е имало в края на 18 и началото на 19 век в САЩ.
Демокрация само на хартия, трънки демокрация дори и сега Америка си остава една от най полицеиските
държави.Това дето казват че си,, ..невинен до доказване на противното'' е вятър работа.
Може би по правилно ще е ..виновен до доказване на противното..belive my.
Навсякъде по света и тогава и сега журналистите търсят сензацията.

поздрави

Rasate:

--- Quote from: Pomache on September 05, 2011, 14:20 ---Rasate ti vyarvash li si kogato pishesh tezi prikazki?

Ili po tochno vyarvash li na tezi izopacheni prevodi?

Ili nepremenno tarsish dumi za tova da dokajesh svoite ubejdeniya tuk?

NE SMESVAY SAMOOPREDELENIETO SAS DNK NYAMAT NISHTO OBSHTO. AZ SE OPREDELYAM KATO MARSIANETS NO ZA SAJALENIE DNK TO MI POKAZVA CHESAM ZEMEN. NO SEOPREDELYAM VINAGI KATO MARSIANETS.

Ot mnogoto koeto si kopiral tuk mislya chenishto ne si chel.
MNOGO PRIKAZKI BEZ NIKAKAV SMISAL. DOBRE GO VLADEESH TOVA IZKUSTVO HELAL DA TI E.

--- End quote ---

Помаче- горкото-тук това са 100% мой думи и са базирани на познания,а не на празни приказки или чужди публикации.Даже администраторите в сайта може да видят колко си редактирам постовете-по редица причини. ;D
Но както и да е....

Като толкова си запознат с генетиката аджеба можеш ли да ми кажеш разликата между хомозиготност и хемизиготност.
Или защо може родители със светъл цвят на очите да имат дете с тъмен цвят.

Мога да кажа,че залитането ми по историята се превърна в професия,докато другите ми любими теми като популационната генетика и астрономията си ги чеша в други форуми с подобна тематика.

Поздрави

Rasate:

--- Quote from: SIVEK on September 05, 2011, 20:59 ---        Здравей Расате
Дълго време те нямаше по сая помашка гюрлотия.Нема те нема и изведнъж всичко на мейдане.
Каква демокрация, какви пет лева бе човек, е имало в края на 18 и началото на 19 век в САЩ.
Демокрация само на хартия, трънки демокрация дори и сега Америка си остава една от най полицеиските
държави.Това дето казват че си,, ..невинен до доказване на противното'' е вятър работа.
Може би по правилно ще е ..виновен до доказване на противното..belive my.
Навсякъде по света и тогава и сега журналистите търсят сензацията.

поздрави

--- End quote ---

За съвременна Америка съм напълно съгласен-но за миналото -не.
Ще ми кажеш,нали в САЩ е имало робство-да имало е-но не е имало ограничения-не е имало интриги, не е имало интереси.Всеки имигрант е можел да работи и да се занимава с каквото душа му иска.А пресата -е била информативна,а не манипулативна като в Англия да кажем.А и не са търсили сензацията-защо ли имали са ограничен тираж-и повече са били описателни-разказвали са истории,събития и пр.
Все още САЩ не са били политически заинтересовани а и от  военна гледна точка слаба държава.

Англичаните виждайки,че са я загубили-я окупират финансово след 1913-основните банки на  FED са клонове на bank of england.
А вестникарството в услуга на политиката започва малко преди първата световна война-американците до тогава нямат и истинска армия като другите страни.Защо мислиш,че държава с най голям процент немски потомци от цялото и бяло население се включва във Войната срещу Германия.
Именно тогава се налага и започва да се изгражда пропагандната машина по английски образец.
Отнело е доста години за да преборят недоволството и антивоенното настроение на хората за да тръгнат да воюват срещу кръвта си.

Поздрави.

SIVEK:
Расате от каде го прочете пък това ...нямало ограничения...нямало интриги .... нямало интереси.
Нещо отпуската ли морето ли ти се е отразило не добре.Вземи влези в предишното си русло.
Май изоставаш нещо с материала.
                                                                          Поздрави

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version