Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
daczo:
Ибрахим,след като твоите снимки са по темата,прочети това.Може сам да си дадеш отговор,колко неизвестни българи са принудени да приемат исляма само през 1876. През цялото робство никой не правил снимки и не записвал. Ще хвърляш вина на турците,но помаците са били техни помощници. http://pravoslavie.domainbg.com/20/documenti/pomohamed_1876.html
SIVEK:
Daczo
Помаците не са били никакви помошници на турците.За пореден път се убеждавам,че ти
изобщо не познаваш помаците и всичко което пишеш е продиктувано от твоето незнание и некомпетентност.
Защо поставяш всички под един знаменател.Нима мислиш че през време на ,,робството'' както го наричаш,
щом си помак или носиш турско име някой ще ти даде яденето на готово.Ти пиян ли си или нещо дъската взе да ти хлопа,а може
би цялото дюшаме е за сменяне.Абе алънколу помисли малко трезво на нещата и тогава сядаи да пишеш,за твоите велики
умозаключения.Щом като мислиш,че помаците са били помошници ще те попитам нещо.
Я ми кажи бе отворко кой предаде Левски да не би помаците.Кои предаде всичките ви ,,апостоли'' от Априлското въстание да не би да са помаците.
Да не ти изреждам й изкарвам кирливите ви ризи.Ще ми говориш и пишеш когато си живял и опознал добре помаците.Не пиши глупости разбра ли
ако не си значи трябва по скоро да отидеш на лекар,или не си за лекар ами направо за Хърсово.
ibrahim65:
http://pravoslavie.domainbg.com/20/documenti/pomohamed_1876.html
Дрън дрън пляс дрън дрън пляс дрън дрън пляс и така до безкрай.
daczo дукументи и факти искам не комунистически манифести и лъжи.
Първо милион пъти се доказа че българо мохамеданство няма на това му казвам дрън дрън пляс.
Та си мисля - да не би да имаш вътрешни подтици...към Кръста Христов?! ???
Светлина недей да мислиш че ставаш смешна за мен Аллах винаги ще е един.
Като си помисли човек Исус Христос е разпънат на кръст а пък вие този кръс го целувате.
Някой хорица тези снимки все едно не ги виждаха и все още някой хорица не ги виждат вместо да ги порицат.
Marlboro:
Rasete
За съвременна Америка съм напълно съгласен-но за миналото -не.
Ще ми кажеш,нали в САЩ е имало робство-да имало е-но не е имало ограничения-не е имало интриги, не е имало интереси.Всеки имигрант е можел да работи и да се занимава с каквото душа му иска.А пресата -е била информативна,а не манипулативна като в Англия да кажем.А и не са търсили сензацията-защо ли имали са ограничен тираж-и повече са били описателни-разказвали са истории,събития и пр.
Все още САЩ не са били политически заинтересовани а и от военна гледна точка слаба държава.
-------------------
Izglejda tova mom4ence ima mnogo vreme vse o6te si misli ,4e nqkoj my vqrva na vsepublikuvani tapotii.
Za suvremenna Amerika e bil suglasen ;D sigurno ne e suglasen s vojnata v Irak i Afganistan!
Naj dobre gledaj filma "Inside job" togava 6te razbere6 za savremenna Amerika.
Za minaloto na USA su6to ne znae6 ni6to Raseteee izlez ot seloto na dedo si.
Sled grajdanskata vojna Yo'niona i Konfederaciqta za6to se biqt ,a Rasete ?
oxyuranus:
--- Quote from: MUSALA on September 03, 2011, 22:40 ---- Бла, бла, бла балалалалалаллала бла! :) Ма естествено че няма да приемеш каквото и да е доказателство, което не е българоугодно. Ама истината си е истина. Горчива за теб. И за това не можеш да я приемеш. Ето ти още матриал - http://www.maritsa.com/show.php?id=43285 матриал в който пише източници. Ти всъщност четеш ли изобщо източниците които съм цитирал в горния пост или ме правиш на будала? Абе иляди доказателства има че нямаме български произход. Повече са даже. Колкото помаци, толко доказателства...
--- End quote ---
Виждам, че докато ме е нямало, нищо ново под слънцето не е станало. Мусала посочва като доказателства статии от вестници, рекламиращи романи в стил Дан Браун, писани от инженери. И това са му доказателствата. Особено интересен пасаж в статията е за рицаря мюсюлманин, който получил пърченце от светия кръст след превземането на Константинопол. Че за какво му е на него щом е мюсюлманин-светия кръст има някаква ценност за християните , за тоя въображаем рицар едва ли би имал някаква стойност. А да е споменат някъде в изворите този рицар-нито латинци, нито ромеи, нито българи го споменават.
Прав е Расате-като си говорим за история и документалистика се обърквате и минавате на доказателства тип булевардни романи. Това са ви „източниците”. Нищо сериозно, нищо смислено като доказателства. Едни голи декларации и тупане в гърдите.
Като искате да докажете нещо дайте си малко зор-нали хиляди документи чакали-поразровете се , намерете ги, докажете си тезата. Ама първо я формулирайте!
Ибрахим 65 се е вживял в ролята си на жертва-спрях да броя колко пъти публикува едни и същи снимки и си ги преживява наново и наново. По това ми напомня една партия дето в устата и е: „Турцизация, врагове, жертвите в Тракия 1913,геноцид, компенсации, да спрем Турция за ЕС”. Пък в тази партия се имат за истински българи…
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version