Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (189/325) > >>

ibrahim65:
moni74 защо не идеш да ПАСЕШ ама да не забравиш да закараш с теб себе подобните.

moni74:
Почва се с обидите... Мога да ти цитирам поне 4-5 ваши собствени, помашки теории, и те да са различни. Просто обобщих прочетеното досега от мен. Всичко написано по-горе го има във постовете на този сайт.

tersid:

--- Quote from: Svetlina on September 26, 2011, 04:27 --- Малък въпрос: Ислямът е толерантна или нетолерантна религия?

--- End quote ---
Малък въпрос : -А,вие защо биете циганите.

ibrahim65:
moni74 ако си до мен ще те разцелувам няма да те обиждам не заради нещо друго а защото вие изобщо не ни сте обиждали само сте правили възскресение като това например   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/02/Baptizing_the_village_of_Devin.jpg/800px-Baptizing_the_village_of_Devin.jpg или като това http://img59.imageshack.us/img59/1598/800pxbaptizingthevillag.jpg  след това ешихте да ни възродите а сега ни приобщавате и докаде ще стигните и вие не знаете като гледам какви ги вършите и това за вас е ДЕМОКРАЦИЯ.

moni74:
Ибрахиме, по този начин насаждаш само омраза. Мен на тези снимки има ли ме? Щом ме няма, тогава какво искаш да ми кажеш? Че всички "гяури" сме под един знаменател ли? А тогава аз трябва да сложа всички помаци, черкези и турци под друг? Това, че имам пра-баба, която е обезглавена от някакви мюсюлмани /защото не знам какви точно са били - просто е станало много отдавна/, означава ли че трябва да мразя всичките такива?
Да, ама не. Аз се гордея, че имам приятел български турчин. Освен него, приятели сме с още двама негови братовчеди. Ходил съм им на гости в Истанбул не веднъж. Такива като теб са СРАМ за помаците.
Живей си с омразата, с нея много няма да спечелиш. Ако тук има още няколко като теб, които ме пратят да паса, то аз спирам да влизам в този сайт. Тук научих някои неща, които не знаех. Според мен такива сайтове имат бъдеще. Но тук има хора, които не са толерантни - засега си само ти. Това, че българи са си отмъщавали за нещо, което мюсюлманите са правили 500г аз не нося отговорност. За това, че ДС, милицията, армията и така нататък са се гаврили с вас - аз не нося отговорност. Влез в архивите, виж по чия заповед са действали и тогава говори. Но да обвиняваш всеки българин за това - извинявай.
Това е от мен, приятна вечер ви желая на всички. Дали сме българи, турци, помаци или цигани - всички сме граждани на Република България. Всеки има избор, ако не му харесва, да ходи където си иска. Тук ако не сме равни, то на 2м под земята ще сме.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version