Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Hat:
--- Quote from: daczo on September 30, 2011, 08:48 ---Когато българина в своята държава е наричан,, гяур,РОБ.,.Катуница ще бъде началото.Етнически мир не било и не може да има.
--- End quote ---
Ако се опиташ малко да вникнеш в смисьла на думите ще разбереш,че той може би е имал предвит,че всички сме "божи роби" и не вложил злият умисьл на думата,който ти схващаш и започваш да пееш мантрите на атакистите.Точно от такива,като теб ако зависеше разбира се етнически мир нямаше да има.
Hat:
--- Quote from: moni74 on September 29, 2011, 20:05 ---Почва се с обидите... Мога да ти цитирам поне 4-5 ваши собствени, помашки теории, и те да са различни. Просто обобщих прочетеното досега от мен. Всичко написано по-горе го има във постовете на този сайт.
--- End quote ---
Малко са хората от които ще очакваш обиди в този сайт напротив толерантността е голяма,разбира се има по чувствителни и изнервени,които реагират по остро но това е разбираемо тьй като много често новодошли започват да ни поучават и да ни казват какви сме и откаде сме.Аз лично те приветствам с добре дошьл и се радвам,че четеш.Смятам ,че ще се получи добьр дебат в бьдеще.
daczo:
Хат,бъдете каквито искате.Когато има дискусия,има и различни мнения.Който използва епитети,трябва да е готов и да ги услуша.Аз толкова зная,че ушити ще те заболят.Спокойствие не на всяка цена.
Jack:
--- Quote from: Hat on September 30, 2011, 09:29 ---Ако се опиташ малко да вникнеш в смисьла на думите ще разбереш,че той може би е имал предвит,че всички сме "божи роби" и не вложил злият умисьл на думата,който ти схващаш и започваш да пееш мантрите на атакистите.Точно от такива,като теб ако зависеше разбира се етнически мир нямаше да има.
--- End quote ---
Много ясно и недвусмислено личи какво има предвид ibrahim65 като казва роб. Няма смисъл да се опитваш да го оправдаваш. Не разсъждавай като политик. Хората не са толкова глупави, че на черното да им казваш че е бяло. moni74 е абсолютно прав във случая и ти го знаеш, но... винаги ще има наши и ваши.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
http://www.dailymotion.com/video/xfr393_harika-avci-alisirim-video-nostalji-star-1-super-slow_music#rel-page-4
Slow muzika za razmisal . :)
Kısmet değilmiş mutluluk, 6tastieto ne e bilo na6 kasmet
Unutmaya çalışırım, Opitvam se da zabravq
Bir sevenim olur elbet, Vse 6te ima niqkoi da me obi4a
Sevmesede alışırım, Dori da ne me obi4a 6te svikna
Sende açsamda gözümü, Dori s teb da otvorq o4ite si
Yoktu bu aşkın çözümü, Nqma re6enie za tazi obi4
Zaman avutur gönlümü, Vremeto 6te e uteha na sarceto mi
Hasretine alışırım, Sviknal sam s kopnejatri
Sevmesende alışırım, Dori da ne me obi4a6 6te svikna
Hep aynı kalsa acılar, Dori bolkite da ostanat nepromeneni( ednakvi)
İnsan oğlu nasıl yaşar, 4ovek kak bi jivql
Bir gün küllenir anılar, Nqkoi den spomenite 6re se razpra6at
Yanmayada alışırım, Sviknal sam i da gorq
Sende açsamda gözümü, i ti otvori o4ite si
Yoktu bu aşkın çözümü, nqma re6enie na tazi obi4
Zaman avutur gönlümü, Vremeto 6te e uteha na sarceto mi
Hasretine alışırım, Sviknal sam s kopnejatri
Sevmesende alışırım, Dori da ne me obi4a6 6te svikna
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page