Author Topic: СЕНЗАЦИИ,МИСТИКА,ПАРАНОРМАЛНО.  (Read 7159 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
откриха 4-метрови човешки фигури край Дунав


Пещерняци откриха уникално тракийско светилище, което може да засенчи дори Перперикон. Сензационната новина съобщи шефът на спелеоклуб "Дервент" Евгени Коев.
 
Намерихме пещера с 4-метрови човешки фигури, наоколо има и гробници, обясни той. Целият комплекс е много добре запазен и е с диаметър от няколко километра, пише "Стандарт".


Мястото е близо до Дунав, но засега се пази в тайна, за да се избегнат иманярски набези.
 
"Готов съм веднага да видя находката, макар да стана модерно сравнението с древното светилище край Кърджали", коментира професор Николай Овчаров. Според него, ако разказът на пещерняците е достоверен, България може да се е сдобила с нова световна забележителност.
 
Новото светилище се състои от уникална пещера с 4-метрови човешки фигури. То е поне отпреди 20 века. Целият комплекс е много добре запазен и е с диаметър от няколко километра. В тях има и гробници. Предполагаме, че те са на богати владетели или жреци, каза Коев.
 
Това не е първото откритие на клуб "Дервент". Сред най-големите постижения на Евгени Коев е една от арбанашките пещери, известна като Малката. В нея експедицията открива уникално изображение на Богородица от Средновековието. То е изрисувано върху загладени пукнатини и цепнатини на една от стените. Образът е разположен така, че между 3 и 4,30 часа следобед слънчев лъч прониква от миниатюрен отвор и го осветява.
Източник BGFactor

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
Re: СЕНЗАЦИИ,МИСТИКА,ПАРАНОРМАЛНО.
« Reply #1 on: June 09, 2011, 11:19 »
Катарите продължение на цивилизацията на древните българи.


You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
Re: СЕНЗАЦИИ,МИСТИКА,ПАРАНОРМАЛНО.
« Reply #2 on: May 18, 2012, 23:53 »
ЛАУРА АЙЗЕНХАУЕР И АНДРЮ БАСИАГО - ЧОВЕШКИТЕ КОЛОНИИ НА МАРС СЪЩЕСТВУВАТ

Правнучката  на американският президент Дуайт Айзенхауер, твърди че има човешки колонии на Марс, които са част от таен проект на правителството на САЩ. Лаура Магдалена Айзенхауер говори в едно интервю за ExopoliticsTV на 17 януари 2011 г.

Нейният прадядо Дуайт Айзенхауер, когато се е сбогувал с американският народ, на 17 януари 1961 – точно преди 40 години, е казал като предупреждение да се внимава с " военният промишлен комплекс" и също така е признал, че съществуват различни видове екологични технологии, които някои департаменти от правителството на  САЩ укриват. Лаура Айзенхауер, заедно с Алфред Ламбремонт Вебре, (съветник на Белия дом по време на мандата на президента Джими Картър и отговорник за проучвания по проекта за Извънземен живот) и адвоката Андрю Басиаго, казват, че има интерес от най-високите нива на правителството на САЩ, да се запазят в тайна няколко колонии от хора на планетата Марс.

Анрдю Басиаго, 48 – годишен адвокат, завършил в Кембридж, упражнява право във щата Вашингтон, участник в програмата  DARPA, проект Пегас за пътуване във времето (1968-1972). По късно два пъти е бил телетранспортиран до една база на САЩ, която се намирала на Марс. Лаура Айзенхауер, 36 годишна, е била обект на преднамерен опит на военните, да бъде закарана против нейната воля в тази същата база на Марс през 2006 г. Успяла е да се освободи от манипулациите и е избрала да следва своята съдба тук на земята.

 Колонията на Марс се финансира от таен военен бюджет. Тя е средство за оцеляване на човешкия геном в случай на слънчеви изригвания, ядрена война или други катаклизми, които биха могли да сложат край живота на земята.

 В едно обширно интервю от три часа г-н Басиаго казва, че колонията на Марс се нарича  "Marsgate" и поиска от Конгреса на Съединените щати да разледва случая. Населението на човешкото общество на Марс,  живее в подземни градове под повърхността на Марс.

 Андрю Басиаго твърди, че е ходил два пъти до Марс.  Първият път е било през 1981 г., когато е бил на възраст 19 години, телепортиран от  ЦРУ със съоръжение намиращо се  в Ел Сегундо, Калифорния.  Разхождал се е по повърхността на Марс.

 По време на разговора Андрю Басиаго и Лаура Айзенхауер заявиха, че колонията на Марс не трябва да бъде държана в тайна. Методите чрез които се набират новобранците включват страх и психологически манипулации, злоупотребата с технологии за достъп до кванвово ниво и други тайна методи за идентифициране на потенциални заселници. Г-н Басиаго смята,  че колонията на Марс се състои от хора, които произлизат от кръвни линии, които съдържат особена генетическа субстанция. Те заявиха, че е необходимо да бъдат нормализирани дипломатическите отношения и имиграцията между двете планети.След интервюто г-н Басиаго и г-жа Айзенхауер излязоха със съвместна декларация за човешките колонии на други планети.
 "  Тайната, която огражда такива проекти, отнема свободната воля на хората и ги изключва от обсъждането на въпрос, който включва бъдещето на цялото човечеството. Едно общество от свободни хора изисква тези проекти да се провеждат под светлината на общественият контрол, не е в тъмните коридори на военният индустриален комплекс." - Андрю Басиаго и Лаура Магдалена Айзенхауер, 2010 г.

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
Re: СЕНЗАЦИИ,МИСТИКА,ПАРАНОРМАЛНО.
« Reply #3 on: May 21, 2012, 16:16 »
Суперсензация: около Слънцето кръжи компаньонката НемезидаYou are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login
Института за изследване на двойни звездни системи (The Binary Research Institute - BRI) обяви, че орбиталните характеристики на десетата планета в нашата система - Седна, свидетелстват за възможност Слънцето да има звезда-компаньон. Слънцето и неизвестната все още звезда би трябвало да се въртят около общ център на масите им. Уолтър Кратенден, служител в BRI, още през септември миналата година публикува книгата "Lost Star of Myth and Time". В нея той твърди, че прецесията на земната ос е предизвикана именно от въздействието на втора звезда върху Слънчевата система, с която нашето светило образува двойна звезда.

Изучаването на прекалено разтегнатата орбита на Седна затвърждава предположението на Кратенден и колегите му - движението на този планетоид е в съответствие с хипотетичната орбита на втора звезда (условно наречена Немезеида). Според изчисленията на учените от BRI орбиталният период на Седна е 12 000 години, а предполагаемия период на завъртане около Слънцето и Немезеида се извършва за 24 000 години.

Първооткривателят на Седна Майкъл Браун, от своя страна смята, че обектът може да се е оказал на своето място на ранен етап от съществуването на Слънчевата система. Тогава тя се е намирала в относителна близост с други звезди, коментира Браун. По този начин Седна е остатък от "стари взаимоотношения". Мнението на Кратенден обаче е, че орбитата на Седна отразява сегашното състояние на Слънчевата система, а не е просто показател за събитията, които са се случили по време на формирането на системата. "Трудно е да се повярва, че Седна е запазила своята разтегнатата орбита в продължение на милиарди години. Логично е да се предположи, че планетоидът ни разказва какво се случва сега, например за неизвестни до този момент сили, действащи в Слънчевата ситема, а преди всичко за звезда-компаньон на Слънцето", смята Кратенден. През юни 1989 г. американският сателит SMM изпрати на Земята снимка, за която астрономите веднага информираха правителството на САЩ. На фотографията е увековечено аномално състояние на Слънцето - то изведнъж изхвърля протуберанс с височина 3,5 милиона километра. Задържайки се няколко секунди, слънчевият "език" се прибира. До този момент науката не помни такова нещо: врящата повърхност на нашата звездата изригва протуберанси с височина десетки хиляди километри. Анализът на снимката навежда учените на хипотезата, че протуберансът гигант се дължи на облак разсеяна плазма, на който се е натъкнала Слънчевата система при движението си в Космоса. С течение на времето астрономите се убеждават, че въпросният облак е фикция. По всяка вероятност Слънчевата система има не 9, както се смяташе досега, а поне 10 планети, предполагат британски, руски и канадски учени. Огромният протуберанс е "издърпан" от гравитационното поле на все още неоткрита планета, допускат те и я кръщават Немезида на името на древногръцката богиня на възмездието.

 Интензивни наблюдения сочат обаче, че Немезида не е планета, а звезда, компаньон на Слънцето. В това няма нищо чудно - повечето звезди във Вселената съществуват по двойки, че и по тройки. След прецизни изчисления става ясно, че масата на компаньонката е 1/10 от масата на Слънцето и превишава 30 000 пъти масата на Земята. Немезида прави пълна обиколка около Слънцето за 999,5 земни години.

 Къде са гледали земните астрономи, та досега не са я забелязали? Телескопите не са я видели, понеже тя е в края на еволюцията си и се е превърнала в свръхплътен космически обект с диаметър 40 км, въртящ се с бясна скорост около оста си, обясняват специалистите и добавят, че компаньонката на Слънцето се движи по силно разтеглена елиптична орбита. Формата на тази елипса позволява на силното й гравитационно поле рязко да увеличава слънчевата активност и "да разтърсва" планетната ни система.

 Благодарение на Немезида активността на Слънцето постепенно ще става все по-голяма. А това в даден момент би застрашило живота на Земята, твърдят учените. Според скорошни изчисления изригванията на звездата ни ще са гибелни за човечеството след около стотина години. Дано дотогава науката намери начин да неутрализира влиянието на Немезида.

Offline Svetlina

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1160
 • Опознай родината, за да я обикнеш!
Re: СЕНЗАЦИИ,МИСТИКА,ПАРАНОРМАЛНО.
« Reply #4 on: May 22, 2012, 18:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Корпоративни психопати управляват света *

В продължение на много години съм виждал чудовища,  сблъсъкът с които е предначертан от съдбата. Но когато регулирането в САЩ и Великобритания отслабна и ограниченията отпаднаха, чудовищатa започнаха да проникват по върховете.  В Документа, озаглавен „Теория на Корпоративните психопати и тяхната роля в световната финансова криза“, наскоро публикуван  в списанието за бизнес етика, Clive R Boddy нарича тези хора психопати.

„Това е 1 процент от хората, които нямат съвест и състрадание“, пише той. „Издигайки се по  служебната стълбица в съвременните финансови корпорации, психопатите оказват влияние върху целия морален климат на компанията като цяло, и притежавайки значителна власт, те  причиниха банковата криза“.

И Clive R Boddy в убежденията си  не е сам. В най-известната книга на Джон Ронсън, „Проверка за психопат,“ професор Робърт Хеър казва на автора : „Психопатите, които са серийни убийци, унищожават семействата. Корпоративните, политически или религиозни психопати   унищожават икономиката. Те   унищожават обществото „.

В Бахрейн, хубава топла вечер. Моят събеседник,  голям британски инвестиционен банкер, и аз, обсъждаме най-известните видове   банкери , и това, което ги поддържа. Бих казал, че с характеристиките си те често попадат в обхвата на понятието за социални психопати. За  изненада  моят събеседник  се съгласи.

След това той направи изненадващо признание: „В една голяма инвестиционна банка, където съм работил, ние използвахме психометрични тестове, за да открием социални психопати, защото техният характер е точно подходящ за да заемат високите постове във финансовите корпорации.“

Той е една от най-големите инвестиционни банки, която избира за работа психопати.

Никога не съм срещал с бившия директор и архитект на краха на  Lehman Brothers, г-н Дик Фулд, но аз го видях на видео и този клип ме изплаши. Той крещеше на персонала, че иска да изтръгне  (на конкурентите) сърцата и да ги погълне, преди да умрат.“ Защо  някой като Фулд е в състояние да стигне  до върха на Lehman? Не е задължително да видите видеото, за да  заключите, че странен; можете да  прочетете  2200 страници доклад на  адвоката от   Чикаго Антон Валукас, нает от американски съд да разследва колапса на Lehman. Валукас намира потресаващи вътрешнокорпоративни извращения; в  доклада той описва грешките на ръководството  и разрушителната вътрешна култура на безотговорни рискове, достойни за всеки психопат.

Така че  защо не са разкрили Фулд  и не са го спрели? Аз дойдох до заключението, че това е добрият стар въпрос за характера и храната, но в нова интерпретация. Както аз  виждам нещата, в света на непрекъснатото  търсене на разширяване, финансовият сектор  активно търси  такива чудовища  и   ги отглежда  с похвали и награди.

Clive R Boddy предупреждава: „Същите тези корпоративни психопати, които предизвикаха кризата със своята егоистична алчност и скъперничество, сега съветват правителствата как да се измъкнем от тази криза. Освен това, ако теорията на корпоративните психопати е вярна, тогава ние все още сме много далеч от края на кризата. Напротив, тя е само в края на началния си етап. „

Опитвайки се да разбера превратностите на това какво се е случило в годините преди кризата от 2008 г., развих правилото: „В един нерегулиран света по  върховете се издигат хора, които са най-безпринципни.“ А едва ли може да се намерят по-безпринципни хора от  корпоративните психопати.
Brian Basham е ветеран  в City PR man,, предприемач и журналист.

Източник
Подобни статии:

    * Световната банка плаши Китай с криза
    * Световната криза може да ни върне в мрачната 1930 г.
    * Сорос предупреждава, че кризата на еврото може да разруши ЕС
    * Саркози в популизма си, обеща още данъци за корпорациите
    * Китайският юан атакува световните банки


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42