Български > История

На Тази Дата.....

<< < (15/20) > >>

Svetlina:
Дори локумите са били арабски,  да не живееш със заблудата, че са били османски.

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Spora e veroiqtno za tezi

Yurtseven KardesLer - Lokum gibi Video KLibi

Spored Svetlina originala e tova  :) ;)
arap lokumu

Subeyi Kurt:
Локума навсякаде се знае като турско производство, въпреки че на теб ти се е прищяло арабски. Най-важното е че европейците и американците му викат ''Turkish Delight'' Предполагам че локума има дял в положителния прираст на населението в ТР. Тук трябва да отбележа че локума  в Бг е една много лоша имитация на оригинала. Та така Cветлинке, ти реши най-подир какъв ти се иска та белким ти го изпратя от Истанбул.
http://www.dailymotion.com/video/xdbl8a_eylem-turkish-delight_music#rel-page-3

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Stanislav Stoianov on November 15, 2011, 21:09 ---  Какво наследство имаме от тази "могъща" империя????  Някакви кирливи джамии! Как не ни поробиха Австрийците или Руснаците.... а ни пороби това диво племе, което бастиса всичко което беше постигнала силната българска империя за стотици години!
Красиви са ни църквите. Красиви са ни манастирите. Това идват да гледат чужденците...  Какво оставиха османците? Какво????

--- End quote ---

Някакви кирливи джамии!
Как не ни поробиха Австрийците или Руснаците.... а ни пороби това диво племе,

Моля админа и модераторите да вкарат в действие правилата на форума които не позволяват ксенофобия и убиди. В края на краищата това е Помашки форум а не фашистки. Всяка жаба да си знае гёла

Stanislav Stoianov:
Хм..... не си ми схванал мисълта....  Не съм написал "кирливи джамии" като обида към религията "ислям" и нейните храмове. По същия начин бих казал "кирливи църкви" на християнски храмове , които нямат никаква архитектурна и художествена стойност.
За "дивото племе" не се отричам. Мисля го и го знам. Просто сравнявам постиженията на това племе с постиженията на западното племе. Яд ме е , че от Унгария на югоизток всичко е мизерия. Да ни бяха завладели арабите по добре. Виж в Испания какво наследство оставиха!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version