Български > Религия и мистика

За ядката на Исляма, и за обстоятелствената му обвивка

<< < (5/6) > >>

KaraIbrahim:

--- Quote from: Инфо2010 on November 17, 2011, 00:58 ---Липсва диалогичност тук.
Всъщност съм фен на вегетарианството което става все по-актуално, затова съм така разпален. Обаче отлично го аргументирам, а не намирам достоен отговор, вместо това ми пишете за някакъв сайт за психология. Тийнейджърско поведение... жалко.  ???

--- End quote ---

Аркадаш,чудя се само едно-лятото има райграс,преживява се  добре.За зимата обаче не ми е ясно какво да правим-със сено ли да се запасяваме или да мигрираме към топли пасища? ;D

muti6:

--- Quote from: Инфо2010 on November 17, 2011, 00:58 ---Липсва диалогичност тук.
Всъщност съм фен на вегетарианството което става все по-актуално, затова съм така разпален. Обаче отлично го аргументирам, а не намирам достоен отговор, вместо това ми пишете за някакъв сайт за психология. Тийнейджърско поведение... жалко.  ???
Ето Ви една интересна статия, белким някой прочете нещо:
"Заколение в името на исляма" - http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15531650,00.html?maca=bul-homepage-bulgarian-329-xml

--- End quote ---
Твърде наивно е от твоя страна  да даваш подобен тип оценки!
Слушай сега защитнико на тревопасните!Коленето на Курбан е едно от задълженията на мюсюлманите,което носи ползи на хората(на този и на отвъдния свят),демек във  всяко нещо казно в Корана има мъдрост(скрита или явна),която такива "умници" като теб едва ли биха разбрали.Така ,че не се хаби много с празноговорене.По добре се опитай да се запознаеш по- обстойно с Исляма,вместо да говориш небивалици и да даваш ялови съвети.Ето прочети и ти нещо,та дано да ти светне малко:
http://vqra-iman.com/17-a.html

Turas:

--- Quote from: Kaplan on November 08, 2011, 17:38 ---За последният ти въпрос само ще кажа едно, Ислямът не е Християнство за да се "изменя" и "подобрява" на всеки 5 години. Ислямът е един от възникването си досега. Бог изпраща Мухаммед (С.А.С.) за да предаде това което Христос (Бог да го благослови и с мир да го дари!) е проповядвал на хората но с годините са го променили!

--- End quote ---
С времето всичко се променя, Дион-Иисус(гърците му казват Дионис) е движение, ритъм и развитие! Иссус проповядваше чист Орфизъм, затова евреите го отхвърлиха. Съвременните религии влючая и исляма са вредни за хората и са създадени единствено с манилулативна цел. Вярата е нещо друго, тя произлиза от самия човек и го свързва с природа и космос. Много хора казват, че съвременния човек вече не вярва в нищо, не е вярно! Обезверен е от религиозните водачи и тяхните манипулации. Народа вече не е овца! Идва видев ден за всички!

Kaplan:

--- Quote from: Вологез on November 24, 2011, 21:22 ---Съвременните религии влючая и исляма са вредни за хората

--- End quote ---

Вредна ти е главата, щото е куха манерка и освен бръмчене на бръмбари друго не се чува!

Turas:

--- Quote from: Kaplan on November 24, 2011, 21:49 ---Вредна ти е главата, щото е куха манерка и освен бръмчене на бръмбари друго не се чува!

--- End quote ---
Нарушаваш правилата на форума! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version