Български > Политика
Преброяването през 2011
Nazmi:
--- Quote from: Radoslav on January 03, 2011, 14:50 ---Много ясно че сме българи. Какви други да сме? Езика ни е български обичаите ни български дедите ни са българи. Много ясно че сме българи.
--- End quote ---
Какъв си ти ,Radoslav от " Барутин - София",.
..,че си позволяваш от твое име да самоопределяш цял един народ какви са?
Тебе питам как си позволяваш това,може да говориш за себе си,при това е много лично.
Как имаш наглоста да подмениш мисленето на онези стари хора и млади които в душите си са се самоопределили какви са/ помаци,българи,турци,цигани.../, ти да определиш милиони по света помаци какви се чувстват.
Езика не е гаранция да определяш какъв си.!
Ако искаш да знаеш за себе си,за произхода ти- има в днешно време ДНК тестове за произход в кръвта ти какъв ген си наследил от родителите ти ,при това единствено и само за себе си можеш да говориш !!!
Най- официално те предупреждавам,че както те изхвърлиха в друг един сроден сайт,така и тук ако не спазваш правилата и спамиш наред!!!!
Radoslav:
Асанько българските ми деди са дошли преди 1500 години в Родопите и тогава са са звали славяни. От после вземат името българи. Кви бастиони кви пет лева бе джаном? Село Барутин е едно прекрасно българско село дето живеят прекрасни българи мюсюлмани. Иди и им кажи вие не сте българи и ще видиш какво ще последва. Или ще те са засмеят или ще те набият. Според случая. Ако ищеш да ти лафим нашенску оти не верваш чи съм от доспатско.
КараИбрахим израстнал съм между помаци и самия аз съм помак и знам какви са чустваме. Ние се чустваме българи. Ако ти или някои други не са чустват такива това си е техен проблем и право което ич не ма засяга да ти кажа.
Господин Назми аз съм едно просто момче от село Барутин което си е намерило хляба си в София и нямам нужда ни от тест ни от нищо за да разбера какъв съм и що съм. Майка ми и наня ми са ми пели песни на български и са ми разказвали легенди за българските ми деди. Баща ми ми е казвал че сме българи с мюсюлманска вера. По нашия край е така. Тебе не те знам от къде си и какъв си и уважавам правото ви да казваш че помаците са отделен народ ама ще те помоля и ти да уважаваш правото ми да казвам че помаците са българи. Ти казваш че самоопределям помаците какви са. Ами ти не го ли правиш като казваш че са отделен народ? Аз съм подменял мисленето ами ти не го ли правиш? Много помаци се самоопределят като турци например в Якоруда а мнозинството помаци в Смолянска област се самоопределя като българи. Ти защо самоопределяш че тези хора са помашки народ и подменяш мисленето им.
Ако ще ме правите на нищо за това че казвам че сме българи не виждам какво повече да правя на вашия форум. Даже на оня другия ме наказаха не заради тва кво мисля ами заради други неща и като мис истече наказанието ме върнаха.
Айде със здраве
Hat:
--- Quote from: Radoslav on January 04, 2011, 09:21 ---Асанько българските ми деди са дошли преди 1500 години в Родопите и тогава са са звали славяни. От после вземат името българи. Кви бастиони кви пет лева бе джаном? Село Барутин е едно прекрасно българско село дето живеят прекрасни българи мюсюлмани. Иди и им кажи вие не сте българи и ще видиш какво ще последва. Или ще те са засмеят или ще те набият. Според случая. Ако ищеш да ти лафим нашенску оти не верваш чи съм от доспатско.
КараИбрахим израстнал съм между помаци и самия аз съм помак и знам какви са чустваме. Ние се чустваме българи. Ако ти или някои други не са чустват такива това си е техен проблем и право което ич не ма засяга да ти кажа.
Господин Назми аз съм едно просто момче от село Барутин което си е намерило хляба си в София и нямам нужда ни от тест ни от нищо за да разбера какъв съм и що съм. Майка ми и наня ми са ми пели песни на български и са ми разказвали легенди за българските ми деди. Баща ми ми е казвал че сме българи с мюсюлманска вера. По нашия край е така. Тебе не те знам от къде си и какъв си и уважавам правото ви да казваш че помаците са отделен народ ама ще те помоля и ти да уважаваш правото ми да казвам че помаците са българи. Ти казваш че самоопределям помаците какви са. Ами ти не го ли правиш като казваш че са отделен народ? Аз съм подменял мисленето ами ти не го ли правиш? Много помаци се самоопределят като турци например в Якоруда а мнозинството помаци в Смолянска област се самоопределя като българи. Ти защо самоопределяш че тези хора са помашки народ и подменяш мисленето им.
Ако ще ме правите на нищо за това че казвам че сме българи не виждам какво повече да правя на вашия форум. Даже на оня другия ме наказаха не заради тва кво мисля ами заради други неща и като мис истече наказанието ме върнаха.
Айде със здраве
--- End quote ---
Недей да се пениш толкова много заблудени юроде.Вземи попрочети малко история от тази истинската,която доскоро за много не беше достьпна не се осланяй на заблудата насаждана с години.Прочети за преименуването на дедите ти в смолянско,как е станало и защо още много от смолянският вилает си мислят,че са бьлгари а не помаци.Тук в сайта ни има много литература стига да можеш да четиш и мислиш.
Leyla:
--- Quote from: Mehmedfere on January 03, 2011, 23:25 ---Бих искал да поправя като графа "или ще настояваме да има графа помаци" само с "помаци" но се страхувам ,че за старите хора тази графа е много объркваща и биха отбелязали нещо друго
--- End quote ---
Te ne otbeliazvat , prebroiteliat otbeliazva tova, koeto choveka kaje.
ibrahim65:
da
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version