Български > Bестник

Xубава работа, ама българска !

(1/31) > >>

Rasate:
В тази тема желая да се поместват новини,с които разни Бай Ганьовци ни срамят пред Европа и Света!!!

Полудял българин обезглави жена в Мол

Туристите гледаха с ужас днес, докато обезумял нападател с мачете отряза главата на жена и побягна с нея по улиците на популярния испански курорт Тенерифе, съобщава местната преса.

Убиецът нападна 62- годишната жена с мачете, без да промълви и дума в оживен търговски център в Лос Кристианос, в Тенерифе, около 10.25 ч сутринта. Според ВВС жертвата е британка. От местната полиция твърдят, че жестокото убийство е извършено от бездомен българин, който е бил регистриран за различни престъпления.

Свидетели на бруталната касапница заявиха, че мъжът след това е побягнал от магазина с отрязаната глава в ръцете си, а кръвта на жертвата продължила да се стича по земята. Охранителите в мола настигнали мъжа на улицата и го свалили на земята, докато изчакат пристигането на полицията. Нападателят е следял няколко дни жената, която или е работила в магазин или е посещавала мола, в дните преди ужасяващото убийство.

"Паркирах автомобила си пред супермаркета и видях мъжа, който излизаше от мола с нещо окървавено в ръцете си", заяви свидетел на бруталната случка пред местното радио. "Беше глава. Той я държеше в ръцете си. Охранителите го преследваха, а той я хвърли на земята и тогава те го свалиха долу", допълни той.

Свидетелят заяви, че главата се е търкулнала по земята, докато заподозреният е бил арестуван. "Видях го как тича по улицата. Първоначално си помислихме, че носи изкуствена глава", заяви друг свидетел. Полицията съобщи, че бездомен българин, с криминално досие, е бил арестуван по подозрение в убийство. Бяха изнесени противоречиви данни дали оръжието на убийството е било мачете, меч или дори шпага. Засега не е известно дали мъжът има връзка с жертвата. Не е известно и дали семейството на убитата жена е било информирано за злощастния инцидент. Жертвата на убиеца, чиято самоличност до този момент не е била разпозната, е работила в мини-маркет в търговския център "Валдес", в центъра на Лос Кристианос.

БГНЕС

Hashashin:
Не мисля, че тази новина е срам за България. Хора с психически отклонения извършващи убийства има по целия свят. Не виждам защо се замесва името на България в цялата работа.

Rasate:
You are not allowed to view links. Register or LoginНе мисля, че тази новина е срам за България. Хора с психически отклонения извършващи убийства има по целия свят. Не виждам защо се замесва името на България в цялата работа.

--- End quote ---

Защо е срамът ли?
Преди малко повече от година намалиха издръжката на т.нар. лудници и освободиха доста хора с не стабилно психично състояние-оттук именно е проблема и срамът за България.

Svetlina:
You are not allowed to view links. Register or LoginЗащо е срамът ли?
Преди малко повече от година намалиха издръжката на т.нар. лудници и освободиха доста хора с не стабилно психично състояние-оттук именно е проблема и срамът за България.

--- End quote ---
А какво да кажат французите след случката с гл.директор на МВФ - явно човекът е маниак, според свидетелствата появили се от други подобни прецеденти с него?!

Расате, такива болни хора се срещат навсякъде - луди дал господ и не виждам нищо странно при тази глобализация и лесна обмяна на информация... Пък и журналистите само това търсят.

Един богат японец буквално беше разфасовал, сготвил и дълго се хранил с 4 французойки преди 15-20 години. И май не беше луд.
А лудниците са едни от най-скъпо струващите здравни заведения.

Azim:
От "Атака" започнаха да хвърлят яйца по мюсюлманите, а те им отвръщат с ръкопляскания. Един от мюсюлманите в момента лежи окървавен пред джамията. Той има рана на главата, от която тече кръв. Хората около него разказват, че той е бил ранен от атакистите по време на боя. На място се чака и линейка.
You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version