Български > Bестник

Xубава работа, ама българска !

<< < (23/31) > >>

Turas:
Сняг вали, вали, вали,
МВР човек преби.

За тютюн без бандерол,
На студа ще мръзнеш гол.
...
Вижте Цецо - наш пророк,
Бие ученици с ток.

Сняг се сипе на парцали,
Скрива бойковите магистрали.

А министърката ни Павлова,
Да ги чисти пак не е готова.

По магистралните отсечки,
Се разхождат бели мечки.

А Фандъкова горката,
Пак е яхнала метлата.

Тя над София лети,
снежинките да излови.

:D :D :D :D :D :D

KaraIbrahim:

--- Quote from: subigi kurt on February 03, 2012, 17:34 ---“Аз вече имам, това, за което копнеех. Защо трябва да ми пука за България? Защо трябва да имам нещо общо с тази страна?” :D :D :o 8)

http://bolgari.net/decata__koito_nikoga_niama_da_progovoriat_bylgarski-o2-243.html

--- End quote ---

Изглежда идва време,в което на помаците ще им се наложи да поемат товара по опазване на българщината.Пример за това е Българо-американското училище "Родина" в Пенсилвания,САЩ.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: KaraIbrahim on February 05, 2012, 15:24 ---  Изглежда идва време,в което на помаците ще им се наложи да поемат товара по опазване на българщината.Пример за това е Българо-американското училище "Родина" в Пенсилвания,САЩ.

--- End quote ---

Това са само временни превръзки които няма да помогнат на гангрясалото общество. Някои пак ще помислят че се радвам за тези катаклизми въпреки че аз ги споменавам за да се вземат неоходимите мерки. ;) :(

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on February 05, 2012, 13:27 ---Ами ти какъв си, бре?! Да не си различен от тия, които никога няма да проговорят български.

--- End quote ---

Ами нали беше стара новината, кво търсиш тук. :D

Май ме бъркаш с българската интелегенция на която им пресъхва корените и се готвят скоро да мутират като ингилизи или като а ла франга tip Sarkozi. :D ;D :D

Svetlina:
Пресъхват им корените на ония дето са били винаги без корен. Въпрос на възпитание в "интернационализъм" и потребителско  личностно съзнание.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version