Author Topic: Xубава работа, ама българска !  (Read 63005 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Ynt: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #30 on: May 21, 2011, 13:22 »
Отпуснете душите бе хора отпуснете вземете малко въздух.

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Nazmi

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 3895
 • Gender: Male
 • Да почива в мир!
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #31 on: May 21, 2011, 14:20 »
Моля,да не се спами Темата!
 Спама и офтопика ще бъде премахнат,същноста е в заглавието на темата!!!

Offline havaika

 • Adviser
 • ****
 • Posts: 880
 • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
  • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #32 on: May 21, 2011, 14:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Мюсюлманското изповедание излезе с нарочна декларация, в която посочи, че „след 1990 г. в страната бяха регистрирани над 110 случая на поругаване на джамии, чиито извършители не бяха заловени, а всички следствени действия приключиха без резултат”.
„Група младежи са поругали Джумая джамия в Пловдив и едва не предизвикли масово сбиване с мюсюлманите вътре ...”
"Група от 30 момчета, пияни и дрогирани нападна Джумая джамия, пикаха върху нея, написаха нецензурирани думи и започнаха да хвърля павета"
Няма осъдини!

Offline IvayloIvanov

 • Member
 • **
 • Posts: 33
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #33 on: May 21, 2011, 15:19 »
"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност" - Васил Левски.
"Атака" нито е България, нито има 400 хиляден електорат - толкова имаше в началото, когато Волен Сидеров все още се представяше за патриот и говореше, че не е против исляма или мюсюлманите, а се борел за суверенитета на България. Нещо повече - тогава във Варненско имаше и атакисти-мюсюлмани.
Които обаче постепено започнаха да се отдръпват - щото на тоя много бързо му избиха балансите.
Във всеки случай дори и до вчера да е бил останал някой от тях, след този вандализъм обаче - днес със сигурност го няма.
От доста време "Атака" изобщо не крие, че е партия на националното разединение - и трябва да бъде забранена.

Offline Hadj

 • Adviser
 • ****
 • Posts: 585
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #34 on: May 21, 2011, 15:25 »
   Случващото се не е само срaм за България,то е сигнал за наличие на опасни настроения.Въобще не е за пренебрегване факта че 400 хиляди са подкрепили крайно националистическа партия,това са само гласоподаватели а нали тези хора имат и деца които възпитават в дух на омраза.Проблема е също в това че при мандата на сегашното управление като важен партньор на управляващите те се утвърдиха и легитимираха като фактор за ръководство на държавата/АЛЛАХ ДА ПАЗИ/.Така е в нашата държава  вчера Атака в парламента ,днес възстановяване на" патриотична"рганизация  "РОДИНА" скълапят ти някакви дремещи клетки на "радикален ислям" и виж че е намерен повод за ограничаване правата на мюсюлманите и хора които да ни вкарват в правия път.Да болшенството от българския народ не са атакисти но понякога нещата не зависят само от болшинството.

Offline Mariana

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1078
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #35 on: May 21, 2011, 21:17 »

Когато някои политически фигури започват да усещат, че популярността им по едни или други причини започва да пада, могат да не се посвенят да дърпат кабели примерно на организаторите на честването на мъчениците в Батак, да вдигат скандали на общинската администрация в този град; да провокират сблъсъци и дори физическо насилие по време на петъчна молитва на мюсюлмани в София...

Така, както някои, които нищо друго не могат да измислят, освен да твърдят, че правели подобни неща от "любов към родината" и пр. - така някои други нищо ново не могат да измислят, освен, че на тях се крепял етническият мир и демократичните ценности.

Сидеров и Доган, две политически фигури, които продължават да искат да са първи на политическата сцена, да са символи, водачи и пр. - но в името и на родината, и на демократичните ценности е всъщност време да слязат от нея.

Ако има достатъчно хора, които да продължат да им вярват, ще продължим да ги гледаме. И всеки по свой начин ще продължава да иска да е "вечно" времето на неговата роля или "слава". Не дай, Боже, обаче, това да стане.

Понеже цената на тяхното оставане на сцената може да се окаже все по-голяма за всички онези, които не искат вече по никакъв начин нито "патриотът" Сидеров, нито експертът по "разпределението на порциите" Доган да ги представляват.Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Ynt: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #36 on: May 21, 2011, 22:41 »
Госпожи и господа и другарчета разбирасе обичам математиката да решим една задача заедно ако обичате   КОМОНИСТИ+АТАКАДЖИ+ВМРО+НФСБ нещо такова една нова от какво ще спасяват как ще я спасяват не се разбира а има още РУМЕН ВОДИНИЧАРОВ+ПЕТЪР БЕРОН + ОЩЕ+ОЩЕ+ОЩЕ=НА КОЛКО ами то какво остава само ДПС да госпожа MARIANA и господин IVAYLO какво остава .

Offline muti6

 • Adviser
 • ****
 • Posts: 927
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #37 on: May 22, 2011, 14:31 »
абулафия
 Калки,
За протокола: осъствам от България временно, нямам търпение да се прибера у дома си. Там ми е мястото и там ми е сладко. Никога няма да ме чуеш да дудна за емиграция и "махане", защото (без да съдя някого) лично го намирам за срамота. Като се обърна назад и виждам зад себе си поколения мъже и жени, които са я строили тая държава. Черковната борба? - там е родът ми. Училищната революция? - там. Народното дело на Левски? - там. Черешовата батарея на Зли дол? - Там. Кресненско-разложкото възстание - начело. Македонските борби - начело. Всяко начинание на свободна България - там. Та и аз мога единствено тук да бъда. Тези хора и делото им е живо за мен. Казвам всичко това, щото малко ми иде вповече всякакви хора, чието отношение към родината се изчерпва с Волен Сидеровата гнъс, да ми се пишат патриоти и националисти и да наричат опонентите си "роби". Атака е болест, метастаза на комунистическия процес на разрушаване на националната тъкан и етос. Така.
-
Редовно съм из Родопите. Ти виждаш много минарета. Вероятно предлагаш да ги забраним. Аз виждам бедни хора, които поне вярват в нещо - за разлика от мнозинството умници тука. И с които Българската държава по никакъв начин не работи. Тези хора са качествен човешки материал. Проблемът не е, че имат достатъчно жизненост да си строят джамии - халал да са им. Проблемът е, че имамите им идат от най-радикалните медресета от залива. Проблемът е, че никъде не видях нещо построено от държавата - ново училище, читалище, какво да е. Няма да се уморя да повтарям: Българският национален интерес изисква спешно откриване на Висш ислямски институт в София, който под контрола на държавата да изгради поколение от имами, придържащи се към традиционния по нас мек ислям. Трябва да имаме последователна образователна политика към тези хора. Те нямат нужда от квоти, за което явно намекваш - и турците и помаците са работливи и ценят възможността да се издигнат. Трябва да имаме богата гама от пропагандни инструменти специално за тях. Включително телевизионен канал, който да използва турския в ограничени количества, по начин, който постепенно да изгради връзка с българската държава и българския език. И основно - да се занимава с теми от техния бит и живот, по начин да ги интегрира с нас.
-
Атакоидите не искат всичко това. Те са против. Защото каквото и да лъготи Параграфа тука, те много добре усещат, че когато бесноватия Сидеров крещи против "турцизацията", това значи, че говори за България без турци. Тази надежда не е просто огромна заплаха за националната сигурност. Тя е феномен на масовата психопатология - политическото обединение около смесица от скотски страхове и най примитивна агресивна омраза. Атака не предлага нищо по същество - тя няма политика. Тази партия демонстрира в крещяща степен всички пороци на партийната ни система, заради която избирателите изоставиха всички други партии - корупция, тотална безпринципност, нагли лъжи и обръщания на 180 гр. шуробаджанащината като модел на партийно строителство, болшевизъм (кого не прогони Волен?) и каквото още щете, но ядрото от избиратели са там. Противно на всяка логика. Освен на логиката на пристрастяването към възможността да мразиш в тълпа.
-
Повечето от самонабедените националисти нямат отношение нито към родината, нито към вярата си. Ако ги занимава историята ни, то това са някакви болезнени измишльотини, според които ние сме най великите. Отношението на Сидеров към православието е типично за тях. Той се накичи с диплома по богословие, но това не му попречи да встъпи в противоканоничен брак с кръщелницата си, не му пречи и тя да пише и издава книги за всякакви бесовщини, не му пречи да влиза в грозни конфликти по време на служба. Този човек няма елементарен страх от Бога или уважение към молитвата на другите. Аз не съм видял в никоя от проявите на Атака позитивно отношение към България - ама не обичайните болезнени самоизмами и дебелащини кого сме разбили и как сме най-великите. Елементарна грижа за нещо конкретно в тая страна - как да се построи, как да се поправи, как да стане хубаво. Стихията на Атака е гоненето, противопоставянето, развалянето, агресията. Това не е национализъм, болест е.
You are not allowed to view links. Register or Login
 

Offline Stanislav Stoianov

 • Senior member
 • ****
 • Posts: 122
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #38 on: May 22, 2011, 16:52 »
Гледах днес снимките на Сидеров и няколко въпроса възникнаха в съзнанието ми.
1. Защо боят започва от мусюлманите. Ясно се вижда един господин със сако, който преминава край полицаите и се хвърля да удря атакаджиите. След това започва мелето.
2. Защо дебелия мусюлманин с бялата тениска държи нож в ръка и замахва силно с него с такава сила, с която със сигурност ще убие!!!! Чист късмет , че не разпори корема на човека срещу него!
3. И защо наистина трябва да е толкова силен звука с пеещия мюезин и то на центъра на столицата? Понеже не съм от София, едва сега от видеото чух за какво става въпрос! Все пак живеем в 13 вековна християнска държава и не може на центъра на столицата да има такъв демонстративен ислям.... Или да намалят значително децибелите. Или да направят джамията музей, и да построят друга - по голяма , някъде по встрани от центъра ( щом не събира молещите се).
4. Защо наистина , полицаите не реагират, докато закопчавайки единия атакист, оставиха 3-4 човека да го удрят в гърба с юмруци мусюлманите иззад парапета?
5. В крайна сметка, сценарий ли ни спретнаха ( много подготвени бяха всички) или наиситна се случват тревожни неща в България???Offline KaraIbrahim

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 1282
 • Gender: Male
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #39 on: May 22, 2011, 18:11 »
  Сценарий беше ,Станиславе,съшит с бели конци!Затова и камерата така е снимала,избирателно.
От такова канализиране на общественото недоволство всички имат интерес.Атака-че отново са в центъра на медийното внимание(за общественото не се ангажирам да твърдя).
 За ДПС-отново ще излязат на сцената в ролята наединствени защитници на мюсюлманите и гарант за етническия мир.
 За управляващите-рокадите в кабинета,който никак не работи някак си останаха в сянка,на хората това не им направи впечатление изобщо.
 За опозицията-още едно доказателство,че при настоящите управляващи нещата не вървят,хората ще се избият.
 Та сценарий имаше,въпросът е от кого е поръчан.И моето скромно мнение е,че не бива да се поддаваме на провокациите на сценаристите.Защото  въпросът за силата на звука на високоговорителите на джамията или на камбаните на черквата изобщо не стои на дневен ред в живота на обикновения човек.

Offline Mariana

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1078
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #40 on: May 22, 2011, 19:11 »

You are not allowed to view links. Register or Login
Offline isa71

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1022
 • Gender: Male
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #41 on: May 22, 2011, 19:44 »
Схватка между Волен Сидеров и Корман Исмаилов прекъсна предаване на БНР

Такива циркове в студиото, каквито не съм виждал в последните 21 години", обясни случилото се водещият Величко Конакчиев и го нарече "схватка", но без да уточнява подробности. Малко по-късно в новините на БНР журналистът заяви, че всъщност лидерът на "Атака" Волен Сидеров е започнал боя.

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Stanislav Stoianov

 • Senior member
 • ****
 • Posts: 122
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #42 on: May 22, 2011, 22:46 »
Този тотално изпуши....?! ???  По добре да го прибират онези с белите престилки. Чак на бой да налита. Каквото и да го дразнят, все пак не е на къра или в хоремага. Що ли въобще ги гледам... що не си гледам живота. Я утре на разходка някъде. Само си късам нервите с глупости!

Offline mustafa_b

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2359
 • Gender: Male
  • Всичко за село Корница
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #43 on: May 23, 2011, 09:53 »
Срам за България не е поведението на Волен Сидеров, а безумното решение на Столична община да разреши въпросния митинг точно в Петък на обяд пред Централната джамия в София. Срамно за България е бездействието на прокуратурата.

Offline Hashashin

 • Defendor of the Truth
 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2013
 • Gender: Male
 • Has odabaşi
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #44 on: May 23, 2011, 11:58 »
Ооо кой се е завърнал :) Добре дошъл Мустафа :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42