Български > Bестник
Xубава работа, ама българска !
Hashashin:
--- Quote from: Leyla on May 24, 2011, 14:40 ---Бахри Юмер: Касим Дал и Корман Исмаилов бяха видимо пияни, единият дори не могли да свалят от колата
Четвъртък, Май 19
Народните представители Касим Дал и Корман Исмаилов бяха видимо пияни на възпоменателния митинг в Джебел, заяви пред журналисти общинският кмет Бахри Юмер.
По думите му Дал бил изпил две шишета с ракия и не успял да слезе от колата, с която дошъл на митинга. И по тази причина не бил на площада.
http://rodopi24.blogspot.com/2011/05/blog-post_2684.html
;D Цирк!
--- End quote ---
А не е ли изпил и две шишета вино? Ама че глупости. Голям срам за България е че преди избори започват да се съчиняват какви ли не лъжи и простотии само и само да се очерни някои. А голяма част от тях, както и тази тук, са откровенно простотии щото аз не знам да има човек който да е изпил две шишета с ракия и да е в съзнание.
Rasate:
--- Quote from: Hashashin on May 24, 2011, 14:54 --- А не е ли изпил и две шишета вино? Ама че глупости. Голям срам за България е че преди избори започват да се съчиняват какви ли не лъжи и простотии само и само да се очерни някои. А голяма част от тях, както и тази тук, са откровенно простотии щото аз не знам да има човек който да е изпил две шишета с ракия и да е в съзнание.
--- End quote ---
Е аго Балканджи не шишета,а ония шишенца от по 200-300гр. дето са пили некога чорбаджиите. ;D
;D ;D
Hashashin:
--- Quote from: Rasate on May 24, 2011, 17:16 ---
Е аго Балканджи не шишета,а ония шишенца от по 200-300гр. дето са пили некога чорбаджиите. ;D
;D ;D
--- End quote ---
Накрая ще станат две шотчета ;)
Azim:
--- Quote from: mustafa_b on May 24, 2011, 18:07 ---Никак не е трудно да се досети човек, че това са писаници на Балканджия. Вечният спамер. Приятелю, тотално си е объркал. Тук съм по-съвсем различни причини и най-вече заради човека в средата на снимката, Мустафа Богутеволу - един от създателите на този сайт, с когото се видяхме преди дни и на когото обещах, че ще се върна в помак.еу
--- End quote ---
След появяването на Mustafa_b усещам някаква паника у някои участници,не разбирам защо се нахвърляте толкова,та той е нужен на сайта,надявам се да се върнат и други хора които са не по малко нужни,знаете кого имам предвид...
Тоска:
Моля по темата!
*Вратата ни винаги е отворена за Мустафа. Той е добре дошъл в дома ни.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version