Български > Bестник
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
Hashashin:
--- Quote from: EvroPOMAK on May 24, 2011, 22:22 ---Да, отдавна чакам, по твоя воля да стана нежелан, а и не много отдавна съм ти рекъл, да не се бъркаш там където не ти е работа и е добре за всички да се пръждосаш от това място, но явно трябва да ти се напомня по-често. >:(
--- End quote ---
Нема да са пръждосам мой човек и тва трябва да ти е ясно. Както виждаш ръководството ме иска ;) И колкото и да ми напомняш файда нема ;)
EvroPOMAK:
--- Quote from: Hashashin on May 24, 2011, 22:27 --- Нема да са пръждосам мой човек и тва трябва да ти е ясно. Както виждаш ръководството ме иска ;) И колкото и да ми напомняш файда нема ;)
--- End quote ---
Дори и да те сака ръководството, може мнозинството да не те сака, така, че да не правим сега анкета по този въпрос. ???
И, ако искаш да не те пръждосат принудително от тука - си длъжен да се държиш малко по-възпитано ТУК с всички потребители, мусафирьи и гости! >:(
Да не ти се напомня как по-горе посрещаш и се конфронтираш ненужно с "Мустафа", който още токущо е влезнал в сайта - тъй, че по-внимателно !!! >:( ???
Hashashin:
--- Quote from: EvroPOMAK on May 24, 2011, 22:35 ---Дори и да те сака ръководството, може мнозинството да не те сака, така, че да не правим сега анкета по този въпрос. ???
И, ако искаш да не те пръждосат принудително от тука - си длъжен да се държиш малко по-възпитано ТУК с всички потребители, мусафирьи и гости! >:(
Да не ти се напомня как по-горе посрещаш и се конфронтираш ненужно с "Мустафа", който още токущо е влезнал в сайта - тъй, че по-внимателно !!! >:( ???
--- End quote ---
Мустафата го посрещнах така защото ми е ясна целта му и е изкуствен. То тя е ясна за повечето хора де. А за тва дали ме сака мнозинството или не хич не ме еня. ;)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version