Български > Дискусии

Moslim Democratische Unie-Musulman Demokratichen Sauz

<< < (4/6) > >>

Turas:

--- Quote from: YUZEIROV on December 13, 2011, 02:36 ---             
МЮСЮЛМАНСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН СЪЮЗ (M.D.U.) ПАРТИЯ ЗА ВСЕКИ

--- End quote ---
Равноправие никога не е имало и няма да има! Самата природа е ерархично устроена. Създавайки такава партия на верска основа вие всъшност работите срещу европейските мюсолмани!!! Нищо добро няма да излезе от тая работа - историята не един път го доказала! Но въпреки това ви желая успех!

BG POMAK:
Към Юзеиров . Искам да ти задам един много личен въпрос, ако искаш може да отговориш. Ти и брат ти помаци ли сте, защото аз нямам такава информация за това дали сте такива. Простете ми за незнанието. И ако може пишете на български, защото това улеснява четеното на вашите коментари.

YUZEIROV:
Към Юзеиров . Искам да ти задам един много личен въпрос, ако искаш може да отговориш. Ти и брат ти помаци ли сте, защото аз нямам такава информация за това дали сте такива. Простете ми за незнанието. И ако може пишете на български, защото това улеснява четеното на вашите коментари.

Ako mi kajete kakvo oznachava pomak az shte vi otgovoriya dali sam takav ili ne.
Maichiniyat mi ezik e turski a religiyata mi e Islam.
Niyamam kirilitsa v komputara si a oshte sam na ti s tazi mashina, no misliya che pisha na balgarski.

EvroPOMAK:

--- Quote from: sergei on February 03, 2012, 12:57 ---Към Юзеиров . Искам да ти задам един много личен въпрос, ако искаш може да отговориш. Ти и брат ти помаци ли сте, защото аз нямам такава информация за това дали сте такива. Простете ми за незнанието. И ако може пишете на български, защото това улеснява четеното на вашите коментари.
--- End quote ---
"Sergei", тъй като Юзеиров не ти отговаря напълно на твоят въпрос, ако може, да допълня отговора на тоз твой въпрос за по-голяма яснота.  ::)
Доколкото е знайно от медиите, "Юзеиров-и" са турци (мюсюлмани) и не са Помаци, защото родителите им не са помаци, а и да искат не могат да бъдат такива и затова общото с Помаците им е единствено само религията която изповядват - Ислям .  8)
Това, че както сам казва той, не знае, какво е Помак, говори хептен недотам добре за него, щото като участник в Помашкия сайт, май не е прочел за Помаците нищо в тоз сайт, където много подробно пише това, ама, това си е за негова сметка, щото като не знае нищо за тех, не може да очаква и от Помаците нищо да му разберат за неговата кауза в "МДС"!  ;D ;)
Относно "Юзеировото" писане и езикът им тук, техният майчин език е турски, но е добре, че тук в сайятьа пишат освен на турски пишат повече и на български, защото българският им език е роден, а пък помашки език съм сигурен, че изобщо не го знаят, и е добре както казва по-отгоре самия човек Юзеиров, че в повечето случаи пише на български за да разбират повечето хора които влизат тук, макар да е писан с латински букви щом е понятен за повечето, то в туй нема нищо лошо, май!  8)
От това, което той и брат му представят в този сайт, те и другите техни последователи се борят за някаква кауза, която кауза за некои е много права, за други е бая крива, но нека всеки сам да си прецени това, а и да не ги вини излишно!  8)
Но, по техната кауза, те май имат доста зададени въпроси, на които болгарската законодателна, правосъдна и изпълнителна система, нещо не могат да дадат правилен, точен и безпристрастен отговор, поне азьи така сметам от тове което сме чели и видели по болгарските телевидения и вестникарията изписана за тех!?!  ;D :) ;)

BG POMAK:
Към Юзеиров. Вече ми стана ясно, че ти не си помак и друго, че каузата за която се бориш е фалш. Не се обиждай, но ти твърдиш, че се бориш за правата на всички мюсюлмани, а не знаеш, какво означава помак. Сигурен съм, че не знаеш, че  по света съществуват мюсюлмани китайци, индйци, кюрди и т.н. и т.н.Аз също с гордост мога да ти заявя, че майчини ми език е помашки и религията ми е мюсюлманска. Ти си замесен от друго тесто. Още повече за къде си се запътил да създаваш партия след като нямаш елементарни познания по работа с компютър.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version