Türkçe > Tartışma

SELANİK KARACAOVA

<< < (17/19) > >>

aretlim17:
Sayfanızı yeni buldum, Çanakkale Lapseki den im,  42 yaşındayım, babamın ısrarı ile bi araştırma başlatım ilk keşfim burası.

Karacaova, Kapinya (babam böyle telaffuz ediyor)

Bursa Gürsu ve İnegöl Cerrahköy de akrabalarımız var.

Muhtemel diğer illerde de vardır.

Kendinize iyi bakın.

severnili:
aretlim17 kapiani benimde dedemlerin köyü havsa edirne serbettar

bello:

--- Quote from: aretlim17 on October 18, 2010, 16:45 ---Sayfanızı yeni buldum, Çanakkale Lapseki den im,  42 yaşındayım, babamın ısrarı ile bi araştırma başlatım ilk keşfim burası.

Karacaova, Kapinya (babam böyle telaffuz ediyor)

Bursa Gürsu ve İnegöl Cerrahköy de akrabalarımız var.

Muhtemel diğer illerde de vardır.

Kendinize iyi bakın.

--- End quote ---

Öncelikle Hoşgeldiniz, benimde Gürsu, Cerrah'ta akrabalarım var,,, dedemler Kapiynalı :)

severnili:
bello ben yanlış hatırlamışım kapianili babamın halasının eşi imiş dedemler rujıne babaannemlerin taraafıda severnili

lepneyade:
Arkadaşlar merhaba, benim de baba tarafım 1924 yılında Selanik FUŞTAN dan gelmişler. acaba atalarımın ataları, Selanik e nereden gelmişler çok merak ediyorum. ataları Fuştan lı olup onları soy kütüklerine ulaşabilenler var mı? benim dedelerim ve o günleri bilen akrabaları hayatta değiller, kimseye sorma şansım yok ama çok merak ediyorum onları ve onların yaşantılarını. bu arada akrabalarım ve Selanik kökenli tanıdıklarım genel olarak uzun boylular. kumral tenliler de sarışın renkli gözlüler de var. Sizlerin fiziki yapıları nasıl biraz bahseder misiniz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version