Български > Религия и мистика

За религиите.

<< < (24/96) > >>

havaika:

--- Quote from: subigi kurt on December 20, 2011, 17:45 ---След като църквата е служела на управляващите и ты като в проповядваното християнство са се намирали нелогични обстоятелства хората са станали богомили и по-късно са приели Ислама защото им е дал отговор на всички техни въпроси. В Ислама няма никакви титли и всички са равноправни пред всевишния. Няма процедура за да станеш мюсулманин. Вярваш в Господ /Аллах и че Мохаммед е негов пророк и толкоз. Това не изключва вярата в предишните пророци но трябва да се вярва в посланията на последния.

--- End quote ---
Да наистина и хората ,които искат  и постоянно да опетнят религията ни нека погледнат в своя двор ;)
Предишния мой коментар( с множество линкове) помолих да коментираме и тези теми посочени от мен.Но тъй ,като е неудобна тема мълчат като паметници на културата. Ето и още по темата??:
Поповете с джипове получават 2 000 000 държавна субсидия!*
Убиец ли е митрополит Натанаил? Част I
Гей скандали в Българската църква
Без коментар.Но не приемам обвинения ,че когато вярваш в Исляма  си терорист по рождение.Всичко е театър за дяволските пари.

daczo:
Havaika,поглидни в собственния дор.Всеки да чисти своя дом.

Turas:

--- Quote from: SIVEK on December 21, 2011, 03:26 ---Светлина тук май прекали с обвиненията. Наричаш модераторите простаци и тем подобни.  Успокои топката не се пали чак толкова за да не вземеш да изгориш. :)

--- End quote ---
Заплашваме вече а? ??? Не е хубаво това!

Шали:

--- Quote from: havaika on December 21, 2011, 05:49 ---Да наистина и хората ,които искат  и постоянно да опетнят религията ни нека погледнат в своя двор ;)
Предишния мой коментар( с множество линкове) помолих да коментираме и тези теми посочени от мен.Но тъй ,като е неудобна тема мълчат като паметници на културата.

--- End quote ---

Какво има за обсъждане?
И с Вас ли да обсъждам БПЦ?
В този ли форум да занимаваме участниците със съвсем невълнуващото ги Православие?

Няма нищо неудобно за мен, просто нито мястото му е тук, нито пък Вас ви интересува нещо дълбоко смислено от религията ни.

havaika:

--- Quote from: Шали on December 21, 2011, 17:02 ---Какво има за обсъждане?
И с Вас ли да обсъждам БПЦ?
В този ли форум да занимаваме участниците със съвсем невълнуващото ги Православие?

Няма нищо неудобно за мен, просто нито мястото му е тук, нито пък Вас ви интересува нещо дълбоко смислено от религията ни.

--- End quote ---
Аз не мисля така ;)Щом кръстоносци обсъждат и клеветят исляма,защо да не се обсъждат скандалите тресящи БПЦ.Мен ме интересува,нали от моите данъци и данъците на всички граждани  държавата  налива 2 000 000 000 лв и потъват незнайно къде? Нали същите тия кръстоносни пипала карат децата ми да коледуват и това е включено в учебните програми без да се съобразяват,че има деца и от други религии.Ами да включат в учебниците и как се празнува Байряма ;)
 Та щом такива "светила и духовници" имат демоничен допир до децата ми ще ме интересува >:(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version