Български > Религия и мистика

За религиите.

<< < (27/96) > >>

Turas:

--- Quote from: Gelina on December 21, 2011, 20:10 ---
  Автор :Ахмет Куруджан   

--- End quote ---
А ти? Вижте какво е направила религията от вас!?  От много религия да не си изгубите Вярата!!!

Turas:

--- Quote from: KaraIbrahim on December 21, 2011, 20:40 --- 6. Защо изневярата, проституцията и дори хомосексуализмът се считат просто за сексуална свобода на Запад, а когато се каже, че според исляма мъжът има право да сключи брак с повече от една жена, това става отвратителна полигамия.

--- End quote ---
Аз съм за полигамията, както си беше навремето. :) :) :)

KaraIbrahim:

--- Quote from: Вологез on December 21, 2011, 20:45 ---Аз съм за полигамията, както си беше навремето. :) :) :)

--- End quote ---

А съпругата ти знае ли  ;D

Svetlina:

--- Quote from: muti6 on December 21, 2011, 18:31 ---........Прибързаната ориентация в повечето случаи води до погрешни заключения.Странни същества сме ние  хората, а ужким всеки ден се стремим към съвършенство!!![/color]

Ти не си човека да даваш такъв тип определения и оценки, и по добре е да погледнем собственото си ниво на вяра,възпитание,толерантност към друго мислещия и вместо да се опитваме да променяме другите и да им показваме колко са необразовани,прости и зле пишещи,по вероятно е ние да имаме нужда от тази промяна!Лека вечер желая!!!

--- End quote ---

Изплю камъчето, обидно ти е, че Доц. Ялъмов отправя призиви за "джихад в самообразованието на мюсюлманите", както и другите теолози обръщат внимание на отношението ислям-секуларизъм.

А точно над тези ти "смирени думи"  висят в сайта помак.еу подобни нападки и настройващи към омраза думи срещу българската нация. Чудесен пример за "вярата, която  не се измерва само с  думи и даване на определения от типа:"формална вяра и молитви"!" Каква неформална вяра изразяват тези слова.  ;D. Прекрасна илюстрация за разминаване между думи и дела и висота на егото.

Очевидно си наясно със собственото ти равнище и чувстваш, че трябва да поработиш в посока "гражданско съзнание и ниво", каквито са препоръките на ислямските теолози в България.

Вече преснимах излиянията на неколцина неформално вярващи и ще ги изпратя в няколко организации и сайтове като представителна извадка за настроенията сред българските мюсюлмани към Република България и българската нация. 8)

havaika:

--- Quote from: Шали on December 21, 2011, 19:35 --- Не намеквам каквото и да било, Вие разбирайте както можете.
В останала част от поста Ви не се разпознавам, така че няма как да Ви отговоря. Нищо не натрапвам и никога не съм писала за Православие в този форум без да е имало конкретно питане. Изобщо не знам за какво иде реч в изказването Ви.

--- End quote ---
Тогава се засрамете и се покайте с вашата греховна религия  със заслепителна светлина на разврат, педофилия,убиисва,насилие над деца,крадене от даринията на добрите християни,блаженето на духовната Ви мафия.Единсвено отец Иван заслужава поклон от всички вярващи,защото човека е отдал живота си на бедните хора независимо от вяра.Поклон от мен на отец Иван.Та по темата.вашето натрапено православие се опира единствено в омраза на мюсюлманите и неспазване на Вашите 10-е божи заповеди.Я ми кажете къде ги спазвате много ми е интересно? ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version