Български > Религия и мистика

За религиите.

<< < (34/96) > >>

Turas:

--- Quote from: muti6 on December 22, 2011, 14:26 ---Не виждам никакъв смисъл от тази тема,по- добре е  да бъде изтрита!

--- End quote ---
Аз пък невиждам смисъл да има религии, по-добре да бъдат изтрити! :P

gece yolcusu:

--- Quote from: Вологез on December 22, 2011, 16:31 --- Аз пък невиждам смисъл да има религии, по-добре да бъдат изтрити! :P

--- End quote ---

Макар, че си против религийте - ще ти кажа, че ти също си вид религиозен, защото все пак вярваш в нещо. Ще се изкушиш да кажеш че вярата и религията нямат общо. Но ще ти кажа, че имат , и че те са най-здраво свързани когато вярата е религиозно обоснована, защото всякакъв друг вид вяра, рано или късно изчезва. Аллах е вечно жив, затова и вярата в него не може да изчезне. Всяка друга е временна и подлежи на подмяна или гибел. Кжи си в какво вярваш и сам ще си отговориш - колко време тази вяра ще е "жива".   :)

ПП  Мнението ми е, че темата трябва да остане по простата причина че за религия се говори във всяка друга тема. Даже тя е причината за повечето от споровете във форума - каквато и тема да се подхване.

muti6:

--- Quote from: Вологез on December 22, 2011, 16:31 --- Аз пък невиждам смисъл да има религии, по-добре да бъдат изтрити! :P

--- End quote ---
Радвам се, че има нормални хора като теб, които мислят трезво. .... ;D

EvroPOMAK:
Да има , или да нема, то изглежда, че нема начин да нема, щото май така е решил Всевишния - да има!?!  ??? 8) :) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_GMW2xBqSfo&feature=player_embedded#!

Turas:

--- Quote from: gece yolcusu on December 22, 2011, 16:59 ---  Макар, че си против религийте - ще ти кажа, че ти също си вид религиозен, защото все пак вярваш в нещо.

--- End quote ---
Нали това казвам де - вместо религии (те и без друго са заменени от светски закони и никой не ги спазва) да има наука за БОГ и там световните теолози от всички религии да си излагат фактологиите.

Европомак, какво е решил всевишния е енигма, 2025 може и да няма кой да изповядва каквато и да било религия! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version