Български > Религия и мистика
За религиите.
ibrahim65:
;D ;D ;D Шали ;D ;D ;D ;на вторият клип с тези метли ми преличат ;D ;D ;D на Баба Яга ;D ;D ;D
Това ако са духовници ;D ;D ;D хора за пример ;D ;D ;D за едно оганче ;D ;D ;D ключат е в Турците.
Толкова злоба на едно място за едно нищо ама кой да го разбере Аллахуагбер елхамдюлиллах аз съм мюсюлманин.
http://vbox7.com/play:a15d7522&al=2&vid=10866799
Turas:
Добре, че не са монаси от Шао Лин! :) :) :)
ibrahim65:
Вологез тогава цирка ще е голям то и тези не им
отстъпват по нищо ама ония имат друк стил. ;D
Шали:
--- Quote from: ibrahim65 on December 29, 2011, 00:01 ---Толкова злоба на едно място за едно нищо ама кой да го разбере Аллахуагбер елхамдюлиллах аз съм мюсюлманин.
--- End quote ---
Много надменно смяташ, че само ти разбираш кое е нещо и кое е нищо. За тях явно "едно огънче" е много голямо събитие. Огънят и светлината са символи в християнството.
Затвърждава ми се убеждението, че надменността е характерна за мнозина последователи на ислям.
Колкото до пример за последване ние имаме само един - сам Господ Бог живя сред нас и облече в дела словото Си.
Добре, че няма смъртен случай, каквито за жалост има в Мека, нали. В новините са цифри, за теб е веселие, когато са монаси, а за мен са ценни човешки животи. Ето ти огромната разлика помежду ни.
Трябва ли да постна всички линкове за мюсюлмани, които се бият помежду си в джамиите и то в България? Толкова е жалко, че чак ви се чудя какви хора сте.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Ot 1852 do 2002 ( v prodaljenie na 150 godini) godina klu4at na carkvata Rojdestvo hristovo se e darjal v müsülmansko semeistvo daden ot sultan Abdulmecit. Tova re6enie se e nalojilo s cel re6avane na nerazbiratelstvoto mejdu dvete carkvi koeto prodaljavalo o6te ot 11 vek.
Prez 2002 godina bravata na vratata e bila smenena ot grackiq patriarh i klu4a minava v negovi race.
Ot togava (2002) do sega vsqka godina na tezi sblasacite na nerazbiratelstvo prodaljavat.
Tazi godina dosta sa prekalili izglejda nie musulmanite trqbva pak da gi vazdvorqvame. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version