Български > Религия и мистика

За религиите.

<< < (62/96) > >>

havaika:

--- Quote from: skoti3 on April 18, 2012, 21:29 ---Проблема не е религиозен. Проблема е много по общ. Същото мога да кажа и за някои цигански престъпление. Като цяло в България липсва наказаност по много неща за съжаление, вместо тези, които ограбиха в страната да са в затвора, те са на свобода. Убийците по пътя, почти няма осъден. Разни крадци, изнасилвачи също. Съдебната система е некадърна. Когато някой те нападне крадец и ако ти стреляш по него, те обвиняват, защото си стрелял, пародията тук е пълна. Тук няма нищо религиозно. Но за тези неща трябва да работят всички, а не да се плюе държавата, такава била онакава била. Това е задължение на всеки, който живее тук, за разлика на оня чашит във форума.

--- End quote ---
Има логика във Вашите думи.Бих добавила и политически проблем.Държавата сме всички ние-гражданите на България,и като такива имаме вина че избираме политици подклаждащи омраза,като вече се изчерпаха празните обещания на дъщерните партии на БКП.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on April 18, 2012, 20:03 ---
Из Отеческите Съвети на Старецът Ефрем Светогорец
публикувано от архим.Атанасий

--- End quote ---

Изучаването на Ислама било промиване на мозъци. Когато стане дума за Ислама винаги се търси под вол теле. Вълкът рекъл на козлето  ''Защо ми мътиш водата'' Егаси и нахалството ;D ;D >:( 8)

Svetlina:

--- Quote from: skoti3 on April 18, 2012, 21:29 ---Проблема не е религиозен. Проблема е много по общ. Същото мога да кажа и за някои цигански престъпление. Като цяло в България липсва наказаност по много неща за съжаление, вместо тези, които ограбиха в страната да са в затвора, те са на свобода. Убийците по пътя, почти няма осъден. Разни крадци, изнасилвачи също. Съдебната система е некадърна. Когато някой те нападне крадец и ако ти стреляш по него, те обвиняват, защото си стрелял, пародията тук е пълна. Тук няма нищо религиозно. Но за тези неща трябва да работят всички, а не да се плюе държавата, такава била онакава била. Това е задължение на всеки, който живее тук, за разлика на оня чашит във форума.

--- End quote ---
Не е само от съдебната система, виновни са също и разни организации като хелзинския комитет, които веднага се "намесват по хуманитарни съображения", когато става въпрос за малцинствата, например, без да са проучили в дълбочина въпросите. А също и ромски организации, поддържани от Сорос. В чужбина просто ги затварят, докато се изясни въпроса по съдебен ред. Всъщност и безработицата води до висока престъпност, което също е логично.

skoti3:

--- Quote ---.Държавата сме всички ние-гражданите на България,и като такива имаме вина че избираме политици подклаждащи омраза,като вече се изчерпаха празните обещания на дъщерните партии на БКП.
--- End quote ---

Лошото е, че не сме предоставили и алтернатива. Нито БСП е алтернатива сега на Герб, нито Първанов, нито никой. Проблема, че хората трябва да създадат партия с по различна цел, а не да си играем на сини, червени, розови и т.н. . Борисов се старае, но трябва още много, много, за да се оправят нещата. Трябва да има наказание за онези министри, които крадоха и то с много.

--- Quote ---Не е само от съдебната система, виновни са също и разни организации като хелзинския комитет, които веднага се "намесват по хуманитарни съображения", когато става въпрос за малцинствата, например, без да са проучили в дълбочина въпросите. А също и ромски организации, поддържани от Сорос. В чужбина просто ги затварят, докато се изясни въпроса по съдебен ред. Всъщност и безработицата води до висока престъпност, което също е логично.
--- End quote ---

Най-виновни са хората, защото позволиха да се случат някои неща. Като оня случай дето един дядо, за да се защити от нападателя е стрелял по тях и след това те не са виновни, а виновен бил дядото, защото се защитил. Това не трябват да позволяват хората. Мисля, че това го дадоха по БТВ в събота след новините преди няколко седмици. А и от това страдат и българи и турци. Колкото до хелзинския комитет, той се занимава с глупости. Ще ми обясняват, че трябвало да сме съпричасни с престъпниците, а не с потърпевшите. Ще ми обясняват как оня ненормалник дето уби 77 човека в Норвегия, че бил невменяем и за това нямало да е в затвора.
И малко по темата :

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4738311

Македонски агенти откраднали частица от мощите на св. Йоан Кръстител за ДНК тест

На мен лично ми стана малко смешно :D

Svetlina:
Наистина е много смешно. Преди години един гръцки учен написа популярна статия в подобен дух със заглавие "Ами ако Ал.Македонски е бил роден в Скопие?!", която предизвика подобни отзвуци в "Елада".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version