Author Topic: Обяви за работа!  (Read 9564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rahmie

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 1981
 • Gender: Female
Обяви за работа!
« on: February 10, 2012, 19:11 »
Обяви за работа!

Много от наще хора търсят работа в чужбина, а защо не и ввъв страната в която живеят.
Може би ще се намерят благородни хора и най вече помаци които могат да поставят например тук в тази тема свои обяви, ако и когато имат нужда от отговорни, трудолубиви и съвестни работници! Вярвам, че ще ги намерят тук при нас в нашият сайт.
Благодаря предварително, ако наистина излязат свестни хора да подъдат рака на нуждаещите се в тези тежки кризисни времена...!

Offline Rahmie

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 1981
 • Gender: Female
Re: Обяви за работа!
« Reply #1 on: February 14, 2012, 15:37 »
Да актуализирам темата, та белким един ден да има файда...  :)

Offline Seiko

 • Global moderator
 • ****
 • Posts: 847
 • Gender: Male
Re: Обяви за работа!
« Reply #2 on: March 02, 2012, 17:31 »
В Уелва-Испания започна кампанията за бране на ягоди

 В Уелва-Испания започна кампанията за бране на ягоди. Общата цифра на хората, които ще бъдат ангажирани с тази работа е близо 60 000 души, като повечето са емигранти. В челното място се нареждат Мароканците, разбира се има и много Българи. Много от тях идват директно наети от бюрата по труда в България, а други са отишли на място и обикалят по различните фирми. Кампанията за бране на ягоди започва от м. Февруари и свършва м. Май. Прилагаме и координати на Асоциацията на производителите на ягоди, ако някой има желание да се свърже за повече информация.
 
 Aсоциация на производителите на ягоди, Huelva:
 
Huelva   -    /град/

c. Manuel Sanchez Rodriguez, nº1   - / улица/
 
 c. postal 21001, Huelva  - / пощенски код /
 
 Teл: 959 248 222    -     Код на Испания 0034
 
 Фaкс: 959 258 373  -    Код на Испания 0034
 
 

Можете да изпратите запитване до “Freshuelva” и по Интернет.
В горното меню този на сайт:

You are not allowed to view links. Register or Login

 - има бутонче “Bolsa de Empleo” /Работа/, където можете да попълните -
формуляр с личните си данни  за работа.

Offline Rahmie

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 1981
 • Gender: Female
Re: Обяви за работа!
« Reply #3 on: March 03, 2012, 11:17 »
Приложение кам оферта 35813 за берачи на ягоди, малини и грах във Финландия
27.1.2012 г.

Приложение към оферта за работа 35813 -виж работни места
Ферма Ярвенкюля

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

е добре развита селскостопанска ферма в южната част на Финландия, основана преди около 30 години. Във фермата се отглеждат плодове и грах за прясна консумация.
По-голямата част от продукцията се продава директно на потребителите чрез точки на продажба.
Järvenkylän Mansikkafarmi се състои от 30 хектара ягодови полета, 25 хектара грах и 4 хектара малини
Всяка година във фермата работят около 180 сезонни работници (130 берачи и 45-50 продавачи). По-голямата част от продукцията се продава на финландски клиенти.
Лице за контакт
Ингрида Алиешюте (говори фински, английски, руски и литовски)
Тел.: +358-505524733 (моля, звънете само в работно време / 8-17ч.)
e-mail: ingrida.alijosiute@jarvenkyla.fi
Условия на работа
Работи се на различни терени, които принадлежат на фермата, както и на арендувани земи на разстояние от около 12км от фермата. Започва се от рано сутрин до към обяд и след обяд, обикновено от 16.00 до 21.00ч. в зависимост от метеорологичните условия и реколтата. Обикновено се бере 5-6 дни в седмицата, а събота или неделя е почивен ден. Работи се, независимо от времето, така че е важно да си носите топли дрехи и гумени ботуши.
Описание на дейностите
СЪБИРАНЕ НА ГРАХ
Грахът се бере в редица, като се избира само добрия грах и всеки сам определя своята скорост. Шушулките се берат една по една, внимателно, без да се нараняват. Понякога на един терен се бере грах повторно, така че не бива да се тъпчат растенията. Грахът се бере в кофа без листа и дръжки, само качествения. Пълната кофа се отнася до края на линията и се изсипва в касетки. Броят набрани кофи се отчита с помощта на личен номер на работника. Ако никога не сте събирали грах, не се притеснявайте, ние ще ви научи как да се справяте бързо и ефективно. За да се научите да работите добре ви е нужна практика, дисциплина и систематичност.
СЪБИРАНЕ НА ЯГОДИ
Всеки човек застава в единия край на реда и върви по неговата линия, така че да не се пропусне ред. Обикновено ние проверяваме дали има пропуснати редове. Трябва да събирате ягодите, като систематично проверявате всеки стрък и откъсвате
всички червени, добре изглеждащи, сочни и пресни плодове, без опашки. Когато вашата синя кошничка е пълна с малък хълм, слагате в нея своя номер и я занасяте до големия бял стелаж. Поставяте своя номер, вземате празна нова синя кошничка и се връщате отново на реда си. Когато приключите с един ред, подхващате следващия свободен.
СЪБИРАНЕ НА МАЛИНИ
Системата е същата като при ягодите, но малините се събират първо в 4 малки кутийки от по 250гр, които подреждат на дъното на синята кошница.
Ако никога не сте събирали малини, ние ще ви научим как да го правите бързо и ефективно.
Нуждаем се от отговорни работници за прибиране на реколтата, които да изпълняват ежедневните поръчки. Всички трябва да присъстват редовно на полето, независимо от времето и да си помагат един на друг накрая. Ако не ходите редовно на работа, ние ще ви освободим. Ако отсъствате поради болест, трябва да ни предупредите чрез ваши приятели, ако има някаква друга причина, трябва да ни съобщите лично, по-рано.
Заплащане
ПОЧАСОВА РАБОТА
Ние предлагаме различни видове почасова работа, като плевене, озеленяване, работа на конвейр, грижа за растенията. Понякога за тази работа се нуждаем само от няколко работника, а понякога и цялата група. Преди да започнете, ние ще ви инструктираме как да работите ефективно. Важно е да знаете, че почасовата работа не е по трудов договор. Тук не е достатъчно просто да присъствате, трябва да работите добросъвестно, бързо и добре, за да получите почасово заплащане.
6,81 € /час - заплащане за почасова работа.
РАБОТА ПО ДОГОВОР (НА НОРМА)
Брането на ягоди, малини и грах е обвързано с договор и заплащането зависи от това колко усилено сте работили. Заплата определя от броя на кошници и кофи, които сте насъбрали. Цените са определени във връзка с препоръките на Асоциацията на земеделските производители при отглеждането на плодове и ягодови култури.
2,91 € / 3кг. - кошница с ягоди
2,5-5 € /1кг. - 4 панерчета от по 250гр. малини всяко
2,5-4 € /5-6кг. - кофа с грах
Само набраните качествени плодове и грах ще бъдат напълно платени. Заплатите ще бъдат изплатени в деня на напускане. Въпреки това, можете да получавате аванс в петък за пазаруване, но не повече от 50% от заработката ви. В допълнение ще получите сума от 12,5% за полагаема отпуска, която ще ви се изплати също при заминаването.
Сезонната работата не е непременно тежка работа, защото зависи от вашите умения без да правите излишни движения ефективно да събирате реколтата.
Някои хора бързо разбират смисъла на тази работа и успяват да заработят добре, а други така и не се научават. Затова има голяма разлика в заплащането на работниците. Вие трябва да сте наясно с потенциала си да работите ефективно, преди да кандидатствате за тази работа. При всички случаи ние ще се опитаме да ви научи колкото е възможно, така че още от началото да се справяте като е необходимо. Но ако след известно време видим, че не сте сериозни и не може да достигнете минималната работна заплата за Финландия (7, 32 € / час), за съжаление ще трябва да се разделим.
Данъчно облагане на чужденец във Финландия
Видът на данъчни задължения на чужденците във Финландия зависи от продължителността на трудовия договор и дали работодателят е регистриран във Финландия или не.
Лице, пребиваващо във Финландия за не повече от шест месеца подлежи на частично данъчно облагане.
От получената във Финландия заплата (доход от труд) се удържат 35% данък върху доходите. Към заплатата влизат и обезщетения за храна, жилище или телефон, съгласно нормативната уредба на данъчната служба.
* Лице, работещо във Финландия може да получи карта за данък върху доходите, като попълни формуляр VEROH6201 в данъчната служба или онлайн. Работодателят или лицето, което извършва плащането, могат да получат тази карта за своя работник.
* Работодателят удържа данъка върху дохода на работника при изплащане на заплатата. Преди да удържи този данък, работодателя може да приспадне от заплатата 17 € на ден или 510 € на месец, ако на картата за данък общ доход, работникът или служителят е маркирал съответната опция. Ако работникът няма такава карта, работодателят не може да извърши приспадане.
* Препоръчително е работникът да получи фински идентификационен код от данъчната служба или в съда.
* Ако получателят на доход не може да представи карта за доходно облагане, лицето, което извършва плащането трябва по някакъв начин да удостовери датата на раждане и адреса в чужбина на работника. Препоръчително е да се изиска от работника или служителя да предостави документи за самоличност и данъчен идентификационен номер в страната на пребиваване. Тази информация е необходима за годишните отчети, представяни на финландската служба по приходите.
* Работодателят удържа данъка върху дохода и го превежда на държавата.
* Данъкът върху дохода е окончателен данък и работникът или служителят не подават данъчна декларация във Финландия.
* Ако полученият от даден работник доход от заплати във Финландия е минимум 75% от годишните му доходи и той живее в страна, член на ЕИП, той може със задна дата да изиска преизчисляване, като вместо с данък върху дохода се обложи с прогресивен данък. В този случай работникът трябва да подадете данъчна декларация във Финландия, към която да приложи удостоверение за доходите си в страната на пребиваване, издадено от данъчните власти на тази страна.
Актуална информация може да намерите на сайта на Финландската данъчна служба: You are not allowed to view links. Register or Login
Настаняване
Ние предлагаме услуги за настаняване във фермата. Имаме различни домове: старата семейна къща, селище от 24 вили, "Полска" къща и къща близо до езеро. В къщите има самостоятелни бани, тоалетни и кухни. Всички стаи имат легла, матраци, възглавници, одеяла, маси, столове, шкафове, хладилници и микровълнови печки. Кухните са с електрически печки и основни инструменти за готвене (тигани, тенджери). Ние се опитваме да ви предложим всичко необходимо за престоя ви, за да почувствате нашето гостоприемство.
Ползването на тези услуги струва 170 € + ДДС 9% (186,80 €) за сезон. Заплаща се при пристигането във фермата, така че, моля да предвидите този разход.
Ако работникът отсъства от работа без основателна причина, а само използва къщата като място за почивка, наемът ще бъде 20 € на ден за пропуснатите дни. Всички помещения трябва да се поддържат изрядни така, като че ли са ваши собствени. За всички изгубени или счупени вещи ще бъдете принудени да заплатите.
Ако не носите със себе си спално бельо, чиния, чаша, лъжица и вилица, можете да получите всичко тук срещу заплащане. Комплект старо спално бельо - 5 €, ново - 10 €, една чаша с чиния, вилица, лъжица и нож - 5 € (без да ги връщате).
По време на престоя си ще се срещне с колегите си. Много е важно да има толерантност и уважение един към друг, и да си помагате за решаването на ежедневните проблеми. Също така уважавайте нашите съседи. Лошото поведение на един човек създава лошо мнение за целия екип. Всеки трябва да поддържа реда на обществени места и в стаите си, за което се изготвя списък с дежурства. Престъпление или лошо отношение към колеги или съседи ще доведе до вашето уволнение. Разпространението и използването на незаконни наркотични вещества е забранено.
Допълнителна информация
ТРАНСПОРТ
В работно време, всички хора ще бъдат транспортирани до полето и обратно с наш транспорт. В почивния ден, ще ви предоставим транспорт за пътуване до Сало и пазаруване, който ще струва 5 €.
ЗАСТРАХОВКА
През работното време всеки работник е застрахован.
Препоръчваме да си направите застраховка за свободното от работа време.
ПРЕПОРЪКИ
- Моля, имайте предвид, че ще се нуждаете от пари до получаването на първата заплата или аванс;
- Събота или неделя са дните за пазаруване, така че се погрижете за вашата храна до първия уикенд;
- Важно е да имате достатъчно работни дрехи, топли дрехи, непромокаеми дрехи за дъжд и дълги гумени ботуши. Във Финландия е хладно и през лятото;
- Носете си ежедневни облекла и бански костюми. През сезона ще ви заведем до най-близкия плаж да поплувате, а също и на финландска сауна. За всички, които са работили с нас през годината, в края на сезона организираме и фестивал за прибирането на реколтата, за който ще е хубаво да сте с празнични дрехи. Празнува се цяла нощ.
- Обръщаме особено внимание, че трябва да разполагате с достатъчно пари, за да можете да напуснете страната в края на сезона.
Как да кандидатствате за работа
1. Попълнете формуляра на английски език с печатни букви. Не забравяйте да посочите пълен адрес, телефонен номер (с кода на държавата и града), а също и адрес на електронна поща, ако има такива.
2. За отговор на въпрос 4 изписвате „EURES ADVISER BULGARIA – KRASIMIRA CHERKELIEVA”
2. Приложете копие на задграничния паспорт (само страницата с личните данни) и СV на английски език с подробно описание на опита в бране на селскотопански култури в България или в други държави.
3. Изпратете на посочения адрес на EURES съветника: k.cherkelieva@az.government.bg


Offline Тоска

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 2347
 • Gender: Male
 • % 100 + POMAK
Re: Обяви за работа!
« Reply #4 on: March 03, 2012, 19:09 »
VD

Описание и Изисквания:

Production Company, located in Istanbul, Turkey, looking for a specialist:
 
Visual Designer (movie)
 

Job Description:

 Programs: Maya; 3D Max; After Effects
 We are looking for a specialist who has an experience with all or just the parts that are bellow:
 3D Modeler; 3D Lighting Artist; Texture Artist; Character Animator; Compositing Artist; Colorist; 3D Generalist; Technical Director; Rendering.
 
 Fluent Turkish or English
 
 Company Description:
 The Oniks Production Company specializes in placing highly skilled movie commercial, documentary, cinema movies and animations.
 
 We are offer:
 Salary monthly, Contract
 
 Bonuses:
 Free accommodation in Istanbul (Europe), Free lunch
 

 Finally from the all candidates will be choosing just 1 or 2 persons, for a same position, in 2 steps:
 1. Experience Portfolio + CV
 2. Online interview by Skype
 
Just the candidates who will be accept for a position after a first step will be invited for an online interview (second step).
 
Please send your experienced Showreels work + CV + target salary (monthly)


Месторабота:  Istanbul / Турция

Offline 4OKOY

 • Member
 • **
 • Posts: 7
 • Gender: Male
Re: Обяви за работа!
« Reply #5 on: March 03, 2012, 20:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Приложение кам оферта 35813 за берачи на ягоди, малини и грах във Финландия
27.1.2012 г.

Приложение към оферта за работа 35813 -виж работни места
Ферма Ярвенкюля

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

е добре развита селскостопанска ферма в южната част на Финландия, основана преди около 30 години. Във фермата се отглеждат плодове и грах за прясна консумация.
По-голямата част от продукцията се продава директно на потребителите чрез точки на продажба.
Järvenkylän Mansikkafarmi се състои от 30 хектара ягодови полета, 25 хектара грах и 4 хектара малини
Всяка година във фермата работят около 180 сезонни работници (130 берачи и 45-50 продавачи). По-голямата част от продукцията се продава на финландски клиенти.
Лице за контакт
Ингрида Алиешюте (говори фински, английски, руски и литовски)
Тел.: +358-505524733 (моля, звънете само в работно време / 8-17ч.)
e-mail: ingrida.alijosiute@jarvenkyla.fi
Условия на работа
Работи се на различни терени, които принадлежат на фермата, както и на арендувани земи на разстояние от около 12км от фермата. Започва се от рано сутрин до към обяд и след обяд, обикновено от 16.00 до 21.00ч. в зависимост от метеорологичните условия и реколтата. Обикновено се бере 5-6 дни в седмицата, а събота или неделя е почивен ден. Работи се, независимо от времето, така че е важно да си носите топли дрехи и гумени ботуши.
Описание на дейностите
СЪБИРАНЕ НА ГРАХ
Грахът се бере в редица, като се избира само добрия грах и всеки сам определя своята скорост. Шушулките се берат една по една, внимателно, без да се нараняват. Понякога на един терен се бере грах повторно, така че не бива да се тъпчат растенията. Грахът се бере в кофа без листа и дръжки, само качествения. Пълната кофа се отнася до края на линията и се изсипва в касетки. Броят набрани кофи се отчита с помощта на личен номер на работника. Ако никога не сте събирали грах, не се притеснявайте, ние ще ви научи как да се справяте бързо и ефективно. За да се научите да работите добре ви е нужна практика, дисциплина и систематичност.
СЪБИРАНЕ НА ЯГОДИ
Всеки човек застава в единия край на реда и върви по неговата линия, така че да не се пропусне ред. Обикновено ние проверяваме дали има пропуснати редове. Трябва да събирате ягодите, като систематично проверявате всеки стрък и откъсвате
всички червени, добре изглеждащи, сочни и пресни плодове, без опашки. Когато вашата синя кошничка е пълна с малък хълм, слагате в нея своя номер и я занасяте до големия бял стелаж. Поставяте своя номер, вземате празна нова синя кошничка и се връщате отново на реда си. Когато приключите с един ред, подхващате следващия свободен.
СЪБИРАНЕ НА МАЛИНИ
Системата е същата като при ягодите, но малините се събират първо в 4 малки кутийки от по 250гр, които подреждат на дъното на синята кошница.
Ако никога не сте събирали малини, ние ще ви научим как да го правите бързо и ефективно.
Нуждаем се от отговорни работници за прибиране на реколтата, които да изпълняват ежедневните поръчки. Всички трябва да присъстват редовно на полето, независимо от времето и да си помагат един на друг накрая. Ако не ходите редовно на работа, ние ще ви освободим. Ако отсъствате поради болест, трябва да ни предупредите чрез ваши приятели, ако има някаква друга причина, трябва да ни съобщите лично, по-рано.
Заплащане
ПОЧАСОВА РАБОТА
Ние предлагаме различни видове почасова работа, като плевене, озеленяване, работа на конвейр, грижа за растенията. Понякога за тази работа се нуждаем само от няколко работника, а понякога и цялата група. Преди да започнете, ние ще ви инструктираме как да работите ефективно. Важно е да знаете, че почасовата работа не е по трудов договор. Тук не е достатъчно просто да присъствате, трябва да работите добросъвестно, бързо и добре, за да получите почасово заплащане.
6,81 € /час - заплащане за почасова работа.
РАБОТА ПО ДОГОВОР (НА НОРМА)
Брането на ягоди, малини и грах е обвързано с договор и заплащането зависи от това колко усилено сте работили. Заплата определя от броя на кошници и кофи, които сте насъбрали. Цените са определени във връзка с препоръките на Асоциацията на земеделските производители при отглеждането на плодове и ягодови култури.
2,91 € / 3кг. - кошница с ягоди
2,5-5 € /1кг. - 4 панерчета от по 250гр. малини всяко
2,5-4 € /5-6кг. - кофа с грах
Само набраните качествени плодове и грах ще бъдат напълно платени. Заплатите ще бъдат изплатени в деня на напускане. Въпреки това, можете да получавате аванс в петък за пазаруване, но не повече от 50% от заработката ви. В допълнение ще получите сума от 12,5% за полагаема отпуска, която ще ви се изплати също при заминаването.
Сезонната работата не е непременно тежка работа, защото зависи от вашите умения без да правите излишни движения ефективно да събирате реколтата.
Някои хора бързо разбират смисъла на тази работа и успяват да заработят добре, а други така и не се научават. Затова има голяма разлика в заплащането на работниците. Вие трябва да сте наясно с потенциала си да работите ефективно, преди да кандидатствате за тази работа. При всички случаи ние ще се опитаме да ви научи колкото е възможно, така че още от началото да се справяте като е необходимо. Но ако след известно време видим, че не сте сериозни и не може да достигнете минималната работна заплата за Финландия (7, 32 € / час), за съжаление ще трябва да се разделим.
Данъчно облагане на чужденец във Финландия
Видът на данъчни задължения на чужденците във Финландия зависи от продължителността на трудовия договор и дали работодателят е регистриран във Финландия или не.
Лице, пребиваващо във Финландия за не повече от шест месеца подлежи на частично данъчно облагане.
От получената във Финландия заплата (доход от труд) се удържат 35% данък върху доходите. Към заплатата влизат и обезщетения за храна, жилище или телефон, съгласно нормативната уредба на данъчната служба.
* Лице, работещо във Финландия може да получи карта за данък върху доходите, като попълни формуляр VEROH6201 в данъчната служба или онлайн. Работодателят или лицето, което извършва плащането, могат да получат тази карта за своя работник.
* Работодателят удържа данъка върху дохода на работника при изплащане на заплатата. Преди да удържи този данък, работодателя може да приспадне от заплатата 17 € на ден или 510 € на месец, ако на картата за данък общ доход, работникът или служителят е маркирал съответната опция. Ако работникът няма такава карта, работодателят не може да извърши приспадане.
* Препоръчително е работникът да получи фински идентификационен код от данъчната служба или в съда.
* Ако получателят на доход не може да представи карта за доходно облагане, лицето, което извършва плащането трябва по някакъв начин да удостовери датата на раждане и адреса в чужбина на работника. Препоръчително е да се изиска от работника или служителя да предостави документи за самоличност и данъчен идентификационен номер в страната на пребиваване. Тази информация е необходима за годишните отчети, представяни на финландската служба по приходите.
* Работодателят удържа данъка върху дохода и го превежда на държавата.
* Данъкът върху дохода е окончателен данък и работникът или служителят не подават данъчна декларация във Финландия.
* Ако полученият от даден работник доход от заплати във Финландия е минимум 75% от годишните му доходи и той живее в страна, член на ЕИП, той може със задна дата да изиска преизчисляване, като вместо с данък върху дохода се обложи с прогресивен данък. В този случай работникът трябва да подадете данъчна декларация във Финландия, към която да приложи удостоверение за доходите си в страната на пребиваване, издадено от данъчните власти на тази страна.
Актуална информация може да намерите на сайта на Финландската данъчна служба: You are not allowed to view links. Register or Login
Настаняване
Ние предлагаме услуги за настаняване във фермата. Имаме различни домове: старата семейна къща, селище от 24 вили, "Полска" къща и къща близо до езеро. В къщите има самостоятелни бани, тоалетни и кухни. Всички стаи имат легла, матраци, възглавници, одеяла, маси, столове, шкафове, хладилници и микровълнови печки. Кухните са с електрически печки и основни инструменти за готвене (тигани, тенджери). Ние се опитваме да ви предложим всичко необходимо за престоя ви, за да почувствате нашето гостоприемство.
Ползването на тези услуги струва 170 € + ДДС 9% (186,80 €) за сезон. Заплаща се при пристигането във фермата, така че, моля да предвидите този разход.
Ако работникът отсъства от работа без основателна причина, а само използва къщата като място за почивка, наемът ще бъде 20 € на ден за пропуснатите дни. Всички помещения трябва да се поддържат изрядни така, като че ли са ваши собствени. За всички изгубени или счупени вещи ще бъдете принудени да заплатите.
Ако не носите със себе си спално бельо, чиния, чаша, лъжица и вилица, можете да получите всичко тук срещу заплащане. Комплект старо спално бельо - 5 €, ново - 10 €, една чаша с чиния, вилица, лъжица и нож - 5 € (без да ги връщате).
По време на престоя си ще се срещне с колегите си. Много е важно да има толерантност и уважение един към друг, и да си помагате за решаването на ежедневните проблеми. Също така уважавайте нашите съседи. Лошото поведение на един човек създава лошо мнение за целия екип. Всеки трябва да поддържа реда на обществени места и в стаите си, за което се изготвя списък с дежурства. Престъпление или лошо отношение към колеги или съседи ще доведе до вашето уволнение. Разпространението и използването на незаконни наркотични вещества е забранено.
Допълнителна информация
ТРАНСПОРТ
В работно време, всички хора ще бъдат транспортирани до полето и обратно с наш транспорт. В почивния ден, ще ви предоставим транспорт за пътуване до Сало и пазаруване, който ще струва 5 €.
ЗАСТРАХОВКА
През работното време всеки работник е застрахован.
Препоръчваме да си направите застраховка за свободното от работа време.
ПРЕПОРЪКИ
- Моля, имайте предвид, че ще се нуждаете от пари до получаването на първата заплата или аванс;
- Събота или неделя са дните за пазаруване, така че се погрижете за вашата храна до първия уикенд;
- Важно е да имате достатъчно работни дрехи, топли дрехи, непромокаеми дрехи за дъжд и дълги гумени ботуши. Във Финландия е хладно и през лятото;
- Носете си ежедневни облекла и бански костюми. През сезона ще ви заведем до най-близкия плаж да поплувате, а също и на финландска сауна. За всички, които са работили с нас през годината, в края на сезона организираме и фестивал за прибирането на реколтата, за който ще е хубаво да сте с празнични дрехи. Празнува се цяла нощ.
- Обръщаме особено внимание, че трябва да разполагате с достатъчно пари, за да можете да напуснете страната в края на сезона.
Как да кандидатствате за работа
1. Попълнете формуляра на английски език с печатни букви. Не забравяйте да посочите пълен адрес, телефонен номер (с кода на държавата и града), а също и адрес на електронна поща, ако има такива.
2. За отговор на въпрос 4 изписвате „EURES ADVISER BULGARIA – KRASIMIRA CHERKELIEVA”
2. Приложете копие на задграничния паспорт (само страницата с личните данни) и СV на английски език с подробно описание на опита в бране на селскотопански култури в България или в други държави.
3. Изпратете на посочения адрес на EURES съветника: k.cherkelieva@az.government.bg


Прочетох всичко и съм навит за такава работа,но не знам дали правилно ще успея с кандидатурата .Ако има някои други мераклии като мене и са го направили или са поработили там в Финландия моля да споделят,ще бъда изключително благодарен.Желая да работя ,останах без работа и препитание отчаян съм доста!Рахмие изключително много ти благодаря приятелко,разбрах това че добрите хора на тоя свят ги има колкото и някои да казват че вече нямало такива!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42