Türkçe > Güncel

Bir gazete haberi: Türkleşmiş pomaklar

<< < (8/13) > >>

daylek:
:) :) :) :) :) :) :) :) saygılar bizden pomak kardeşim.

daylek:
Kişi ermişse kemale, mecliste kalkıp yer vereceksin. Yok meclise girerken kusur etmişse ÇÜŞ deyip sırtına eğer vereceksin.

Saygılarımla, (Bu bir atasözüdür sadece arkadaşlarımla paylaşmak istedim. herkese sevgi ve saygılarımla.)     

balaban:

--- Quote from: daylek on July 09, 2008, 20:39 ---Kişi ermişse kemale, mecliste kalkıp yer vereceksin. Yok meclise girerken kusur etmişse ÇÜŞ deyip sırtına eğer vereceksin.

Saygılarımla, (Bu bir atasözüdür sadece arkadaşlarımla paylaşmak istedim. herkese sevgi ve saygılarımla.)     

--- End quote ---

sevgili daylek

uğraşacak birini arıyor iseniz lütfen bu ben olmayayım
yukarıda bahse konu seviyeye de ben uymayayım

şahsımdan rahatsızlık duydu iseniz lütfen açık yüraklilikle belirtiniz siteyi derhal terkedeyim.

sağlıcakla kalın

daylek:
bingo pomak kardeşim bingo! ama tabiki terk-i diyar eylemekte takdir zat-ı şahanelerinizindir.

Saygılarımla,

balaban:

--- Quote from: daylek on July 09, 2008, 20:54 ---bingo pomak kardeşim bingo! ama tabiki terk-i diyar eylemekte takdir zat-ı şahanelerinizindir.

Saygılarımla,

--- End quote ---

elbette sevgili daylek

sizi mi kıracağım ? dağdan geldi bağdakini mi kovdu dedirteceğim ? eski kıdemli bir üye olarak tabii ki fikirlerinizin önceliği çerçevesinde ve siteye eşsiz katkılarınızdan dolayı (bu değerli katkılarınızın devamı dileği ile)tercih hakkınıza saygı duyarak hoşçakalın demek erdemliktir sanırım .

not:admine saygılarımı iletin lütfen

sağlık ve esenlikler dileği ile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version