Български > Дискусии
Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес
havaika:
--- Quote from: skoti3 on July 12, 2012, 17:00 ---И така кой днес те репресира заради име и религия? Как може едни да успеят, а такива като теб не. И така Арменците не са осиновени - имало е арменци и преди 1915. И ако за теб има "гости" в България, аз не виждам такива. Т.е. има "гости" и те са туристите. Арменците нямат нищо общо с нещата през комунизма.
--- End quote ---
"Туристи" агенти които са ни мачкали."Лошото време се оправя, лош човек - никога." ;)
А да Ви питам цялата компания кръстоносци, помак има ли като Храчо например да е ръководител на медия.То за помашка тв в гърция възвряха та камоли ............ ::)
skoti3:
Личи си колко уважаваш арменците, щом римуваш името на човек, който е починал. Другото не ме интересува кой бил, за да си ръководител на медия, човека явно е търсил нещо, а не е злобял като вас. Колкото до Гърция - всичко това с "помашкия" език е политика. Като толкова давате примери с Гърция, не забравяй, че там са избити много повече мюсюлмани по войните- като се започне от Гръцкото въстание и се стигне до Гръко-Турската война. Но явно тук някои са толкова анти български настроение, че на всяка страна се стремят да оплюят българите и да се кефят, когато някой българин направи престъпление в чужбина. Сори ама така няма как да те уважават. Когато го правиш нагло и с подигравка въобще.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: skoti3 on July 12, 2012, 18:51 ---Личи си колко уважаваш арменците, щом римуваш името на човек, който е починал. Другото не ме интересува кой бил, за да си ръководител на медия, човека явно е търсил нещо, а не е злобял като вас. Колкото до Гърция - всичко това с "помашкия" език е политика. Като толкова давате примери с Гърция, не забравяй, че там са избити много повече мюсюлмани по войните- като се започне от Гръцкото въстание и се стигне до Гръко-Турската война. Но явно тук някои са толкова анти български настроение, че на всяка страна се стремят да оплюят българите и да се кефят, когато някой българин направи престъпление в чужбина. Сори ама така няма как да те уважават. Когато го правиш нагло и с подигравка въобще.
--- End quote ---
Scoti, ако поне малко си направите сомопризнание и самокритика сигурно няма да има толкоз критики от други. Кой не би искал БГ да е като швейцария. Тогава и аз може да си помисля да си се завърна в бащиното си огнище. Признат грях -половин грях. Самокритикувайте се за да не остане нищо за нас.Тогава вече можем да бъдем и оптимисти за бъдещето на родината ни. Амин!
feggaria:
--- Quote from: havaika on July 12, 2012, 16:40 --- Не бре Скатчо.Не ги слагам хората под общ знаменател.За мен има лоши и добри хора и е така за всяка религия и националност.Повтарям и пиша бавно за бавно асимилиращи фактите и историческите събития.Тука арменците служат само за пример,че държавата в заговор с църквата е готова да тормози свой сънародници ,а да осинови гости(арменците например) и да ги ухажва, а нас да подлага на репресии заради една единствена причина-име, и религия..
Глупава държавна политика,НАЛИ? ;) ???
--- End quote ---
Ахмед Доган, Лютфи Местан, Вежди Рашидов, Йълдъз Ибрахимова, Тезджан Наимова, Нидал Алгафари, Гати ал Джабури, Мустафа Чаушев и още, и още! Тези хора какви са? Май не са с бълг. имена. Но са успели, защото са имали качества и са това, което са не заради народност и религия. Мислите, че пред всеки българин всички врати са отворени само защото е българин и християнин.
feggaria:
--- Quote from: subigi kurt on July 12, 2012, 19:28 ---Scoti, ако поне малко си направите сомопризнание и самокритика сигурно няма да има толкоз критики от други. Кой не би искал БГ да е като швейцария. Тогава и аз може да си помисля да си се завърна в бащиното си огнище. Признат грях -половин грях. Самокритикувайте се за да не остане нищо за нас.Тогава вече можем да бъдем и оптимисти за бъдещето на родината ни. Амин!
--- End quote ---
Ако кажеш, че българите не се критикуват сами пак грешиш. Това сигурно е най-критикуващия се народ на света. Повярвай ми всеки ден чувам подобни критики около себе си.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version