Български > Дискусии

Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес

<< < (34/53) > >>

skoti3:

--- Quote ---   Нещо да кажеш.Коментирай списъка  ;)
--- End quote ---

Доказваш тезата, че проблема не са лошите българо каури, християни и всякакви други, а това, че май няма много желаещи за тази хубава професия. По е удачно вие да коментирате списъка не ние.

havaika:

--- Quote from: skoti3 on July 24, 2012, 19:07 ---Доказваш тезата, че проблема не са лошите българо каури, християни и всякакви други, а това, че май няма много желаещи за тази хубава професия. По е удачно вие да коментирате списъка не ние.

--- End quote ---
  Стефчю ти нощна смяна ли си тази вечер във pomak.eu. Гледам на смени сте тука по целиииииииииииии     глудници ???
Не ми слагай в устата думи като"българо каури"!!!!! Ти ако се имаш за такъв друг въпрос. ;) ;D

skoti3:

--- Quote from: havaika on July 24, 2012, 19:23 ---  Стефчю ти нощна смяна ли си тази вечер във pomak.eu. Гледам на смени сте тука по целиииииииииииии     глудници ???
Не ми слагай в устата думи като"българо каури"!!!!! Ти ако се имаш за такъв друг въпрос. ;) ;D

--- End quote ---

За разлика от теб и Субигу не съм на смяна. Иначе от къде знаеш  може да сме имам за такъв. Нали съм такъв за теб. Поне си използвала тази дума.

Subeyi Kurt:
Естественните форумци се радват на всяко посещение тук, а чуждите ''паразити'' нещо се притесняват. Защо ли аджаба?  ;) :D

skoti3:

--- Quote from: subigi kurt on July 24, 2012, 21:55 ---Естественните форумци се радват на всяко посещение тук, а чуждите ''паразити'' нещо се притесняват. Защо ли аджаба?  ;) :D

--- End quote ---

Започна му смяната и на СУбигуту. За отрицателно време се включи и на всеки. Да те питам ти като друг вид паразит не се ли притесняваш ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version