Български > Дискусии

Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес

<< < (6/53) > >>

botev:

--- Quote from: havaika on May 05, 2012, 18:51 --- Ами като сме българи дайте ни власт -генерали,съдии,прокурори,директори на национални тв-та(Хачо),да има някаква квота и за нашенци.Защо ни държите настрана от власта,а сте приели чужденци да ви управляват цели ведомства и отрасли. ;)

--- End quote ---
На страна ви държат ДПС/партия на ДС/, но и на това му дойде края!Е още един кмет на ГЕРБ: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0

Квота има само за цигани! ;) Учиш, работиш много и прогресираш - като мен например! :D

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---botev

Квота има само за цигани! ;) Учиш, работиш много и прогресираш - като мен например! :D
--- End quote ---

Turkoaz:
От една страна "помаците са българи" от друга нямат право да участват във властта ако не се наричат българи.
Вчера Президентът на Републиката Росен Плевнелиев беше на посещение в помашки регион (моля да ми простите забравих къде точно) и се беше снимал с населението което в мнозинството си беше с техните народни носии.
Отварям вчера един новинарски сайт и чета новината и виждам, че има над 300 коментара. Изчетох всичките.
Ужасих се от това което бяха изписали разни "патриоти" по отношение на помаците. Няма да цитирам за да не обидя помаците.
Защо "уважаеми" "патриоти" не се примирите, че тези хора искат да се наричат Помаци?
Аз съм турчин но никога не бих казал на помак , че трябва да става турчин.
От една страна са "българи" така пишете в помашките форуми но от друга страна ги мразите защото били мюсюлмани, жените били като "пингвини" забрадени били. Нямало "българомохамедани" имало българи и българинът ядял свинско пиел вино и си "уважавал жената".
Ако искат да живеят в България да захвърляли забрадките и да хапвали свинско или иначе да отивали при "резаните си събратя" в Анадола. Начетох се на коментари от тоя род снощи. Разбира се тук цитирам най "безобидните".
Снощи писах коментар "Срам и позор за вас които обиждате тези хора защото са с различна религия" и ми нацъкаха сума ти минуси в сайта.

Искам да попитам накрая така наречените "патриоти" :
Как успявате да сте така лицемерни?
Нямате ли някакво чувство на съвест или поне малко човещина!!!

skoti3:

--- Quote from: havaika on May 05, 2012, 18:44 ---И защо не смениха имената на арменците.Не отбягвай въпроса с напатки.Това е темата и търся отговор.КАЗАХ!!! ;)

--- End quote ---

Не питай мен, питай тези, които бяха на власт преди. Тези, които днес бихте подкрепили. Обикновения българин и християнин е последния който може да даде отговор на този въпрос.

skoti3:

--- Quote ---Ами като сме българи дайте ни власт -генерали,съдии,прокурори,директори на национални тв-та(Хачо),да има някаква квота и за нашенци.Защо ни държите настрана от власта,а сте приели чужденци да ви управляват цели ведомства и отрасли. ;)
--- End quote ---

--- Quote ---От една страна "помаците са българи" от друга нямат право да участват във властта ако не се наричат българи.
--- End quote ---

Глупости, глупости и пак глупости. Властта и хубава работа се търсят, а не се дава като си седиш на село. Никой няма да дойде там и да те направи шеф. И все пак днес има помаци с хубава работа, имат я, защото са я търсили, и не са обзети от злоба.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version