Български > Дискусии
Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците?
ibrahim65:
Radoslavе много те обичам знаеш ама направо се излагаш.Мислиш ли че някой тук ти вярва.
Та те самите българи се отричат от славянството сега за тях е мода да са траки като нас ПОМАЦИТЕ.
Сега сигорно ще вземеш да пееш тази песен ще те следя да знаеш.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Radoslav on April 17, 2012, 23:46 ---Аз съм мюсюлманин ама не ме е срам да кажа че навремето много отдавна сме били християни но отпосле сме приели исляма. Тия в Сирия и Египет нали също са били християни ама после са станали мюсюлмани.
--- End quote ---
:D :D :D Няма такова нещо бе брат ми мюсулманин. Чети и ще разбереш.
Radoslav:
И кви са били бе? Будисти ли? Аман от простотии
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Radoslav on April 17, 2012, 23:54 ---И кви са били бе? Будисти ли? Аман от простотии
--- End quote ---
Преди Ислама Арабите са били езичници брат ми. Не са били обединени като сега и са се изповядвали на общо 360 пута.( глинени божества ) Поинтересувай се, почети малко за да не се излагаш.
Müslümanlıktan önce, Arapların çoğunluğu putperestti. Yapmış oldukları bir takım heykellere ilâh diye tapıyorlardı. En önemli putlar, Hubel, Lât, Menât, Uzzâ, Vedd, Suva', Yeğûs, Yeûk ve Nesr adlarını taşıyanlardı. Mekke'de Kâbe ve civârına 360 kadar put yerleştirilmişti. Her kâbîlenin ayrı bir putu, her putun özel bir ziyâret günü vardı. Böylece yılın her gününde putlarını ziyârete gelenlerle dolup taşan Mekke, bir ticâret merkezi olduğu kadar, putperestliğin de merkezi hâline gelmiş bulunuyordu.
Radoslav:
А бе алакноолу аз ти говоря за Египет и Сирия де са били във Византия и дето и сега има много християни. Там са си били християни преди тва.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version