Български > Дискусии

Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците?

<< < (12/21) > >>

ibrahim65:
subigi kurt bosuna urasiyusun, brak ne aline varsa gorsun.

Bai_Mile:
Здравейте,

Това е първият ми пост тук. Следя форума от около половин година, но не ми трябваше повече от пет минути за да се уверя в това, че в основата на която се базира този форум и неговата 'мисия' е антибългаризма. Но какво да правиш, голям народ, многостранен, в много интересен регион та- време разделно - бол. Искам да ви пожелая да не станете (вие и мислещите като вас и отричащите произхода си, който ви е пред носа) да не станете по-смешни и от македонците от Република Македония в импулса ви да се дистанцирате от християните. Ще гледам да ви информирам с различни информации от случващото се тук и там - понеже това е идеята на форумите - споделяне на инфо.

Имам молба към subi kurt - махни символа на моя род от аватара си турчине, защото по едни прекрасни обстоятелства, аз имам доказателство (за себе си, не ми пука за околните) че съм потомък на този род (Дуло) за разлика от теб коп*ле, и само ще добавя че съм потомък на българи които са живели в село до един от най-стратегическите проходи на балканите и това им е давало доста привилегии (да викат за молитва хората вместо с забренения камбанен звън - с ръкопляскане, да носят оръжие и голяма доза местна автономия и като задължение да се отзовават като войни в султанската армия при заплаха) и поради тези обстоятелства съм може би единственият човек който има доказателство за връзка с този велик род! Така че махай аватара лъжецо.

Ето и първото ми споделяне:

Лидерът на Хезбоаллах в интервю с Джулиан Асандж по РТ (финансирана от Кремъл)

http://assange.rt.com/nasrallah-episode-one/

И поздрави за ЕвроПомак - Eminem Who Knew   :'(

Имам и още неща да кажа, особено за срещата ми с изселници от село Туховища.  :-*

botev:

--- Quote from: subigi kurt on April 17, 2012, 23:48 ---Ами кво ще ги правим тези които не са руси в БГ. Прав си за Помаците че са руси но българите в болшинсво не са руси ;) :D :D

--- End quote ---
Съвременния българин е смес от пра-българи, траки/които са около 100 племена/, славяни и каквили не още като арменци, власи, руснаци, турци.......! В съвременна турция положението е аналогично. Помаците са обаче са повече трако-славяни, но има и българи мюсомани с повече пра-българска кръв!

Относно анти българската насоченост то е ясно, тя се потдържа от 4-5 индивида, затова другите админи и модератори се изнесоха след края на проекта!!! Така изтриха профилите на големи помаци/ама постовете им запазиха въпреки, че не са собственост на форума! ;) /!

Аз предлагам тия същите да се преместят в групата ''Анти България''-Фейсбук -   http://www.facebook.com/pages/ANTI-BULGARIA/

ibrahim65:
Здравей  Bai_Mile познаваме се, и малко по спокоино не си на фронта. ;)

Това ти си го драскал.

-1 Форум и неговата 'мисия' е антибългаризма.
-2 Време разделно - бол.
-3 По-смешни и от македонците от Република Македония
-4 Имам молба към subi kurt - махни символа коп*ле,
-5 Съм потомък на този род (Дуло)

Ще можиш ли да дадеш доказателства за това че не си  коп*ле, и че си от рода (Дуло) .,

Само едно не мога да разбера какво общо има Хезбоаллах  със нас ПОМАЦИТЕ.  ???

Поеми и от нас едно поздравче.

Помашки песни от Брезница / По двори оди - I част

Hat:

--- Quote from: botev on April 18, 2012, 09:11 ---
Относно анти българската насоченост то е ясно, тя се потдържа от 4-5 индивида, затова другите админи и модератори се изнесоха след края на проекта!!! Така изтриха профилите на големи помаци/ама постовете им запазиха въпреки, че не са собственост на форума! ;) /!

Аз предлагам тия същите да се преместят в групата ''Анти България''-Фейсбук -   http://www.facebook.com/pages/ANTI-BULGARIA/

--- End quote ---
Никога не е имало анти българска насоченост в помашкият ни сайт,напротив винаги сме заявявали обратното т.е. че обичаме държавата България,която е и наша Родина въпреки жестокостите на които сме били подлагани от държавният апарат.Анти българската насоченост се дава от такива,като теб които са слепи и глухи за различните,като нас и си мислят,че са най велики и богопомазани не защото могат да правят нещатата както трябва а именно защото са родени и възпитани,като българи мързеливи и непрекъснато плачещи за изгубеното "величие"и рахатлък,който им бе подарен за 30 -40 години.Не знам дали си разбрал но рахатлъка свърши отдавна и предстои яко бачкане,което ние го можем и го правим навсякаде където сме по света.Анти България фейсбук е измишльотина на болният ти мозък и няма почва тук.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version