Български > Дискусии
Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците?
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Radoslav on April 20, 2012, 22:57 --- Ибрахиме мисля че всеки един човек който знае български език може да го разбере без проблем. Ако ти не разбираш нещо значи не си българин демек не си помак ами си турчин като Курта.
--- End quote ---
Напълно е възможно някой от нас да е наследник на Хан Чака Ногай - цар на българите през 1300. Теодор Светослав ıı е от същото племе Тертерови ( Тюрки ) и е шуре на Чака Ногай. Честно!!!
Шишмановци са Турскоезични Кумани- това вече е факт навсякаде. ;)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bulgar_h%C3%BCk%C3%BCmdarlar%C4%B1n_listesi
Svetlina:
....Delete..Administrator.
KaraIbrahim:
--- Quote from: Radoslav on April 20, 2012, 22:57 --- Ибрахиме мисля че всеки един човек който знае български език може да го разбере без проблем. Ако ти не разбираш нещо значи не си българин демек не си помак ами си турчин като Курта.
--- End quote ---
По стар комунистически обичай веднага започваш да ме "самоопределяш".Вероятно наистина си внук на партийния секретар в Барутин.Ако изобщо си оттам.
Radoslav:
Ти голям разбирач стана. Никви партийни секретари не сме. Горе казах кой е дядо ми ама то трябва малко да четеш а не само да блееш.
KaraIbrahim:
--- Quote from: Radoslav on April 22, 2012, 23:38 ---Ти голям разбирач стана. Никви партийни секретари не сме. Горе казах кой е дядо ми ама то трябва малко да четеш а не само да блееш.
--- End quote ---
Една от функциите ми като модератор е да чета внимателно кой какво е написал.Не бих пропуснал интересни моменти от семейната ти история,но ти не си писал нищо.Не зам защо се опитваш да лъжеш,искрено се надявам да не е наследство от дядо ти.А що се отнася до блеенето - него го има само в главата ти.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version