Български > Дискусии

В памет на Баташките мюсюлмани !

<< < (38/51) > >>

Subeyi Kurt:
Мариана, знам че имаш добро намерение, но не трябва да забравяме че в София има лумпенски фашисти, които нападат мирни хора и то по време на молитва. Видяхме и полицията как действа свръх тромаво и лабаво и въпреки това болния сидер им крещи  - Еничари, срам за вас! Именно тази идеология на умразате е довела шовинистите да се докопат до властта. Положението в БГ е страшно и плачевно. Вашата дейност би трябвало да е да се борите именно стях. Разкажете ни малко за подобна активност ако изобщо е имала такава. ;)

KaraIbrahim:

--- Quote from: botev on July 10, 2012, 13:51 ---Може и към теб да го насоча(било то и да те опикая). А в интерес на истината много добре знам за общата работа тъй като участвам в еди общ проект за рибата за 6 000 000 лева и всяка седмица почти съм в Доспат! Ако искаш да се видим да почерпиш?  ;)
 Брей тия Цигани как се изучили!!! :D :D :D :D
А демографски срив има и в Родопите, ама ти откъде да знаеш като не си бил!

--- End quote ---
  Ще почерпя тогава,когато дойдат еврейските туристи.А и не си насочвай пикалото към мен,че може и да го клъцна  ;D

botev:

--- Quote from: KaraIbrahim on July 12, 2012, 11:22 --- че може и да го клъцна  ;D

--- End quote ---
Нямаш проблеми, вие толкова народ изклахте, че един повече или по-малко........!
Айде, че трябва да събирам багажа за помаклъка, ако много си ми навит може да ме намериш по Доспатско - петък, събота и неделя. Колата ми я знаеш бял  ван фиат пловдивски номер пише Хотел Родопи от страните! ;)

ibrahim65:
Хей Гръмналият пак ли същата история какво се перчиш вече те претеглихме едва ли някой те взима на сериозно.

botev:

--- Quote from: ibrahim65 on July 12, 2012, 22:57 ---Хей Гръмналият пак ли същата история какво се перчиш вече те претеглихме едва ли някой те взима на сериозно.

--- End quote ---
Абе чесно да ти кажа и аз не се взимам на сериозно! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version