Български > Дискусии
В памет на Баташките мюсюлмани !
asparuh7777:
--- Quote from: EvroPOMAK on June 20, 2012, 23:48 --- ще требва да му се тури балтията
--- End quote ---
Вас за друго не ви бива - като не може с думи с брадва! :-*
EvroPOMAK:
--- Quote from: asparuh7777 on June 20, 2012, 23:51 ---Вас за друго не ви бива - като не може с думи с брадва! :-*
--- End quote ---
Дръж се по-нормално и възпитано с хората във форума, защото с брадва нищо не се постига, поне онези старите и разумни батачани го признават това, които знаят и самата истина за Батак и умишлено не я коментират, за да не се изложат част от онези техни хора, които са предизвикали това събитие!!!
ibrahim65:
--- Quote from: asparuh7777 on June 20, 2012, 23:51 ---Радвам се, че ви има за да може всеки българин да ви види що стока сте помаците!!!
--- End quote ---
Хей приятели и душмани,простете ми но аз съм ПОМАК
да ПОМАК,това ми прошепва сърцето и душата,ПОМАК
Оставете да се радвам,да летя,да се покажа,да ме видят
нека да летя,нека да творя,нека да ви обичам,дори и вас
Хей прятели и душмани,ако не ме видите ще плача
не само аз ще плача,и Аллах ще плаче и ще ви накаже.
Аз плача толкова силно,аз летя толкова високо,над всичко
но когато обичам,оооох когато обичам,обичам всички ви.
Хей прятели и душмани,прошепвам тишо и смирено ПОМАК
но душата ми напира ридае,крещи и се къса,ПОМАК ПОМАК
Едно нещо искам,да съм до вас,самотата не ме прави щастлив
позволете ми да ви обичам,да съм с вас,във дженете и дженема
Ибрахим Бялев
ibrahim65:
Та някой каза че пречината е било някакво си въстание
Втората крачка е да поговорим за това въстание
Кой е образувал това въстание.
Кой го е финансирал за оръжието и др.
Кой е бил главатара на това въстание.
Какви са били целите и срещу кого.
Колко са били четниците и участниците.
onegavon:
Ибрахиме, първо темата е друга.Второ има достатъчно литература издадена за Априлското въстание, както и спомени на очевидци и чужди журналисти и писатели.Препоръчвам ти сайта - бойна слава там ще намериш всичко което те интересува.
На предната страница беше задал въпросът " Кой е виновен за клането".В следващия си пост предложих вие да дадете отговор като наследници на извършителите.По простата причина, че вие би трябвало по- добре да знаете какво и кой е подтикнал да го извършат.Аз ти написах коя е първопричината въобще за конфликта между конфесиите, което е по- важното според мен и това е ислямската религиозна доктрина. Защото не християните са превзели и изгорили Мека, а мюсюлманите са дошли и батисали първи Йерусалим и така чак до Виена.
И една забележка въстание не се повдига, а се подготвя и после са вдига.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version