Български > Дискусии
В памет на Баташките мюсюлмани !
ibrahim65:
EvroPOMAK този път пак си ВЪРХЪТ, това исках да чуя от тях амаа нердееее.
У тях няма смелост, доблест, честност, няма да се научат да си признават грешките.
Няма да се научат да ЖИВЕЯТ с нас ПОМАКО - ТРАКИТЕ, ще си останат същите...
Николай:
Е хубаво де, вие слушате разказите на вашите баби и дядовци, а ние на нашите и тези разкази явно доста се разминават. Е какво правим тогава !?!? Май няма да стане само с това. Не вярвате на ничия официална история :P самоче без исторически извори не се прави история. Намерете си нещо написано черно на бяло на което да вярвате.
А колкото до Русия, прав си. Братята руснаци не са тук щот мното ни обичат, някои от тях сигорно не са знаели и каде е тва България. А руския цар гони лични интереси. Знаете, няма да се пеня излишно.
И въпреки всичко това не променя факта , че въстание или бунт, както искате го наричайте, е имало...с трагичен край.
А Ахмед ага няма как да си пие ракията с българското комендантство, той умира 1881 в Барутин, а по това време Барутин е все още в Османската империа.
sultan selim:
Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана.
sultan selim:
И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Васил Левски1873 г.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: sultan selim on June 22, 2012, 13:13 ---И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Васил Левски1873 г.
--- End quote ---
Na nyakoi narodi robstvoto im e stanalo navik ta daje se gordeyat che sa vnuci na bivshi robi :D :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version