Türkçe > Pomak yemekleri

Pomak Restoran

<< < (6/9) > >>

alisak:
arkadaşlar bu restoran iş yapar.bakın müşterisi gittikçe artıyor.bende geldim ;)

bello:
Teşekkürler Alisak  :) Gene bekleriz  :)

teo:

--- Quote from: bello on July 01, 2008, 18:34 ---bizden başkası uğramayacak galiba  :) öyleise kendin pişir kendin ye yapalım  :)

--- End quote ---

Ugrariz...ugrariz!!!!
Azicik soyle colmek ici kuru fasulye yapin...icine de bir etli kemik.koyun yani basina bir soguk Rodop ayrani.At onume bir bas sogan bir de taze domates.Git al firindan tutemis "kitir kitir" ekmegi....hadi bakalim gelmeyecekler mi!!!! ;D Yanna derenin yaninda sogute ve ondan sonra ac pencelerini ve dolu dolu derenin suyunu ic.Al sonra eline gaydayi ve seslendir yaylalari!!

Hayatimda bir kac dil lisansli olsam'da ve Universiteli  olmama ramen ve halen okumaklara devam etmekte iken.... tek bir istegim vardir....Belki bir gun o da olur!!!
Yani katayim onume 100 koyun ve keci.Iki buyuk kopek!Iste o zaman tum benim yuksek okullarim ve Universitelerim yok olup ben kendimi olmus oluyorum.Dagda ki potikalar hep beni yuksek kayaliklara goturur....nerede keci suruleri kendini cok iyi hissedir.Iste cok bir istegim yok bu kisa dunyada.Bir agictan bir kucuk evim ve etrafi dolu olan hayvan sesleri.Iste ben o zaman  huzurluyum!Haaaaaa unutmayayim bir de esegim olsun!Ozaman sizi benim  o kucuk evime davet edecegim ve pomaklarin unlu keci bastirma'sindan  ve sucugundan size  kesecegim.Yani basina da bir "icli" pide!!!

Тоска:
Teo, Allahın biz kullarına bahşettiği tüm güzellikleri yaşamak adına bu güzelliklere birde denizlerin mavisini eklesek ;) Ne dersin ? Bir kulübe düşünün bir tarafı rodopların yeşili ile kucaklaşmış diğer tarafı ise ege denizinin mavisi ile. Bir tarafta orman kokusu diğer tarafta iyot kokusu. Huzur hususunda ortak iki güzellik... Burada bir pomak restoran açsak nasıl olur? Acaba çok şey mi istedik ?

Selamlarımla

bello:
Hayvan güdmekten pek anlamam fakat o bahsi geçen yerde yaşayacaksam sev,seve yaparım.
Oradaki huzur başka bir yerde sanırım bulunmaz. Pomak restoran konusunda ben ciddiyim arkadaşlar
Neden olmasın...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version