Български > Дискусии

ЗАЩО УМНИТЕ ХОРА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ?

<< < (2/4) > >>

botev:

--- Quote from: subigi kurt on July 10, 2012, 22:54 ---В БГ отиват да учат тези Турци които не могат да преминат държавния испит за влизане във висше учебно заведение и разчитат на парите си. Същите хайлази и хаймани добре знаят че с пари само в БГ може да се завърши без знание. Тези хайлази и хаймани най-често са синове на изселници или пък са с кюрдски етнически произход на които и Турския език ине им е много добре. Лично аз се зарадвах за фашисткото отношение на българите към тях, защото когато им разказваме за българите те не ни вярват. Отиват в ужким по-модерна държава и в скоро време разбират че страшно са се излъгали, но връщането им назад е още по-трудно, защото обществото категорично ще ги определи като хаймани. В частният сектор ги знаят и не ги оценяват, та и в държавният нямат голям шанс. И така тези жалки утрепки стават немили и недраги за цял живот. Господ с тояга не наказва, а ги праща по БГ за да разберат бея ли е по-добър или чужденеца. :D :D :D 8)

--- End quote ---
Много, ама много ти благодаря за тоя пост!!! Той отлично показва кой си, от къде си и за какво се бориш!!!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on July 11, 2012, 13:45 --- Много, ама много ти благодаря за тоя пост!!! Той отлично показва кой си, от къде си и за какво се бориш!!!

--- End quote ---

Тези хайнмани яко плащат на българите но не получават никакво образувание та и българския не могат да го научат. Често биват унизявани от богоизбраните, а понякога и по серизно малтретирани. Тук става въпрос за прахосване на пари и време от което печелят само ганйoвците. За да ме критикуваш би трябвало да си направил нещо против тази ситуация ама нерде? 

feggaria:

--- Quote from: subigi kurt on July 10, 2012, 22:54 ---В БГ отиват да учат тези Турци които не могат да преминат държавния испит за влизане във висше учебно заведение и разчитат на парите си. Същите хайлази и хаймани добре знаят че с пари само в БГ може да се завърши без знание. Тези хайлази и хаймани най-често са синове на изселници или пък са с кюрдски етнически произход на които и Турския език ине им е много добре. Лично аз се зарадвах за фашисткото отношение на българите към тях, защото когато им разказваме за българите те не ни вярват. Отиват в ужким по-модерна държава и в скоро време разбират че страшно са се излъгали, но връщането им назад е още по-трудно, защото обществото категорично ще ги определи като хаймани. В частният сектор ги знаят и не ги оценяват, та и в държавният нямат голям шанс. И така тези жалки утрепки стават немили и недраги за цял живот. Господ с тояга не наказва, а ги праща по БГ за да разберат бея ли е по-добър или чужденеца. :D :D :D 8)

--- End quote ---

Ювиги, щом е така тичай бързо да завършваш, че току виж се свършат подкупните български преподаватели и ти така и ще си останеш без образование.

havaika:
Моето мнение,че турци идват да учат в БГ за да се запознаят с "македонската история" ;D ;)

ibrahim65:

--- Quote from: subigi kurt on July 11, 2012, 15:28 ---Тези хайнмани яко плащат на българите но не получават никакво образувание та и българския не могат да го научат. Често биват унизявани от богоизбраните, а понякога и по серизно малтретирани. Тук става въпрос за прахосване на пари и време от което печелят само ганйoвците. За да ме критикуваш би трябвало да си направил нещо против тази ситуация ама нерде? 

--- End quote ---

Тук и аз имам няколко въпроса-

Турската система за преимане в университет има ли я на друго място в света---Ердоан се заканва че ще направи реформи.

Какво ти е мнението за OSS - то, възможно ли е в Турция да учиш това което искаш или е тото

Каква е разликата между държавните и частните университети бедните могат ли да си го позволят да учат кадето спечелят.

Кое е по хубаво да учиш в София - Пловдив или Карс - Сакария.

Голяма ли е разликата в програмата Между Софииски и Хаджътепе Анкара.

Ако ми отговориш ще съм благодарен.

Че има извратени неща в България ДА но не вмсичко не.
Всичките доктори и учители който престигнаха в Турция през 1989 г. се реалезираха и продължават да имат авторитет.
Всички са завършели в България и имено тяхните деца сега учат пак тук.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version