Български > Дискусии
Кюрдите
Subeyi Kurt:
--- Quote from: BG POMAK on July 26, 2012, 17:38 ---Ти ако си помак, но го заяви открито, в кой двор ще гледаш?Що ти трябват на теб кюрдите? Защо вие протурско настроените помаци, като стане въпрос за кюрдите се държите, като ощипани моми. Що ви вас интересува техния проблем.
--- End quote ---
Прав си BG POMAK, за тези кюрди има кой да се грижи, но Помаците в БГ наистина са отчуждени, пренебрегнати, истерзани, ограбени, експлоатирани, унижени, изстреблени, прокудени от собственното си хилядолетно бащино огнище. Да се надяваме че при демокрацията и влизането на БГ в ЕС ще допринесе за промяна на атмосферата. Иншаллах!!!
Subeyi Kurt:
--- Quote from: skoti3 on July 26, 2012, 17:23 ---Как съм закъснял да видя каква глупост е написано. И като почнете да дрънкате всеки, че етносите в БГ нямали права направо на човек му се пресира. Поне като не си бил отдавна в БГ може да не пишеш глупости. Всеки етнос има равен шанс за образование, работа и всички човешки права. Радвайте се, че България е такава, защото има страни, които не са такива. Дори има привилегии за някои етноси, различни от българския. За това колко добре се държат хората, толкова повече глупости ръсите- неблагодарник такъв. Поне като не знаеш кви са нещата в БГ поне се въздържай от глупости.
--- End quote ---
И ти си прав scoti3, аз следя само пресата, но и предавания на живо как полицаите се правят че ужким пазят някои от побеснели псета. Помисли си за миг че мюсулмани нападат молещи се в църква. Еeе, тогава какво би станало, не мога да си го представя че съм надалечко от вас. Би ли ни го описал накраце :D :D :D :D :D ;D
botev:
--- Quote from: subigi kurt on July 26, 2012, 19:42 ---Прав си BG POMAK, за тези кюрди има кой да се грижи, но Помаците в БГ наистина са отчуждени, пренебрегнати, истерзани, ограбени, експлоатирани, унижени, изстреблени, прокудени от собственното си хилядолетно бащино огнище. Да се надяваме че при демокрацията и влизането на БГ в ЕС ще допринесе за промяна на атмосферата. Иншаллах!!!
--- End quote ---
I kakwo predlaga6 da se naprawi po wyprosa?
Subeyi Kurt:
--- Quote from: botev on July 26, 2012, 20:52 ---I kakwo predlaga6 da se naprawi po wyprosa?
--- End quote ---
Предлагам по-смела и активна борба против нацисти, лумпени, нео-фашисти, нео и бивши комунисти, нео и бивши възродители, мафиоти, кръвопийци, изедници, ятаци на изброените и так далйе. Ти ги знаеш по-добре от мен но ти липсва социално и национално съзнание.
Ако не си съгласен с мнението ми можеш да го упровергаеш. Ходри мегдан!!! :D :D :D
ibrahim65:
Ердоган: Турция може да удари кюрдите в северна Сирия
http://www.blitz.bg/news/article/148172
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version