Български > Bестник
Процеса срещу 13 български мюсюлмани, Пазарджик.
Svetlina:
У нас наистина съществува група от либерално мислещи хора (Антонина Желязкова умилително ги назовава “шепа правозащитници и учени”), за които малцинствата и техните членове трябва да бъдат извинени за всичко само защото са малцинства. Тази “шепа” високоеволюирали хора много обича да рефлектира върху себе си като върху жертва на примитивни шовинистични страсти. Затова предпочита да има за опоненти Сидеров, Расате и последователите им.
Този циркаджийски национализъм сам предоставя аргументите за това, че другият – либерално-правозащитният полюс е правилната страна. Оперетъчните националисти гръмко громят “предателите – толерасти”, което последните възприемат едва ли не като легитимация от последна инстанция.
Suleyman.45:
Çovekıt tova niştojno mikronçe vıv vselenata ne si izbıra nitorasata nito roditelite,no si izbira sam naçina na povedenie,kulturnite potrebnosti,a v dneiniyat kosmopoliten svyat veçe religiyata ili bezverieto.Po tazi priçina ne izpitvam koy znae kakva gordost,çe ne sım se rodil bılgarin,no izpitvam radost,çe dokato jivyah v B-ya sım bil zaobikolen ot bılgari tolkova mnogo razliçni po vızpitanie ot raznite mu svetlani,rasatevtzi,fotakievtzi,naposledık i ot kirkorovtzi edin ot tyah veçe se dırji poçti kato istinski postsıvetski armenetz-izbora si e negov.Sıveta mi kım goreposoçenite otritzatelni prmeri e:Siglasen sim,ne ste vinovniçe ste se rodili bılgari,no ako nyamate potomstvenata poçtenost na pomakite i türkite to pone se pouçete ot po dobrata ot vas bılg. obştnost-vse oşte tuk-tam ya ima.
KaraIbrahim:
--- Quote from: Svetlina on February 12, 2013, 10:21 ---Караибрахиме, "учената" се казва Желязкова, а не Стоянова.
--- End quote ---
Благодаря за поправката,Светлина!Ще си редактирам коментара в тази част.Имаше и една Стоянова някога,та съм се отдал на инерция :)
Но останалата ми част от коментара си остава.Не приемам като аргумент в спор коментирането на външния вид на опонента.Това е показател за нивото на спорещите.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version