Български > Bестник

Процеса срещу 13 български мюсюлмани, Пазарджик.

<< < (6/36) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: onegavon on October 08, 2012, 14:27 ---           
 Аз съм лумпен- пролетарий ,маргинализиран тъй да се каже и понеже нямам собствено мнение ще ти пускам чужди такива относно твоята ана- ватан Анатолия.

--- End quote ---

С вас никой не може да се равнява. В момента съдите 15 духовни лица уж са били членове някаде. Засрамете се. Тръгнал си да ни разправяш за журналисти и О.Памук. Памука беше разследван и освободен. Тук никой няма имунизция пред съда. Аз се оплаках от Памука и съдът се изказа по въпроса. Така е в демократичните правни държави а не както при вас. Терористи нападат молещи се хора и никой не ги наказва, но знаете да тyрмозите духовните лица. Срам и позор. Това ли са европейските ви ценности. Пасете си още там де ви бях оставил едно време. Осъзнайте се най-после че след Сирия да не дойде и вашия ред.  ;) :D :D :D

sulu_man:

--- Quote from: Subeyi Kurt on October 08, 2012, 15:33 ---С вас никой не може да се равнява. В момента съдите 15 духовни лица уж са били членове някаде. Засрамете се. Тръгнал си да ни разправяш за журналисти и О.Памук. Памука беше разследван и освободен. Тук никой няма имунизция пред съда. Аз се оплаках от Памука и съдът се изказа по въпроса. Така е в демократичните правни държави а не както при вас. Терористи нападат молещи се хора и никой не ги наказва, но знаете да тyрмозите духовните лица. Срам и позор. Това ли са европейските ви ценности. Пасете си още там де ви бях оставил едно време. Осъзнайте се най-после че след Сирия да не дойде и вашия ред.  ;) :D :D :D

--- End quote ---
  Да са толкова уперени защо не е осъден нито един звяр за  убииствата по време на възродителния процес ??? :(
 А имамите ги съдят че са "слушали буржоазния състав Битълс" ;D

botev:

--- Quote from: sulu_man on October 08, 2012, 17:02 ---  Да са толкова уперени защо не е осъден нито един звяр за  убииствата по време на възродителния процес ??? :(

--- End quote ---
Осъдете си ги сами. Много от участниците живеят между вас, а може и някой от вас да е ...

ibrahim65:

--- Quote from: sulu_man on October 08, 2012, 17:02 ---  Да са толкова уперени защо не е осъден нито един звяр за  убииствата по време на възродителния процес ??? :(

--- End quote ---

Тук си толкова прав че няма до каде.
Поне да се бяха извинили поне един да бях видял в затвора та ако ще да е и от нашите
ама те и тях пазят нали в един тюп пьрдяха бяха си хванали ятаци та и до днес са заедно.

Родопчанин:
На кой да се извинят ? Парламента и България го на прави , какво още ? Това какво е ? България или Афганистан? Махалата в Пазарджик 2012г.
Това ли е исляма в България ? На това ли викате невинност и смиреност ? Засрамете се , това е срам за демокрацията , срам за водачите на исляма, че са допуснали подобни същества ! Тези ли са последователите на дедите ни ? СРАМ !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version