Български > Дискусии
Някога и сега...
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Rasate on October 12, 2012, 16:30 ---На кой османо-турският ли?! ;D ;D ;D ;D
Само ,че този език е ирански диалект,бре джанам. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Иван Шишман си е плямпал на български,то българи в Анадола колкото щеш-там в Тавъра,който се е наричал Булгарда-българи та до Коня(малко българско име,нали ;D
--- End quote ---
Нищо не си казал по статията на Беров и си се хванал за сламка като спориш за езика с който са общували Шишман и Османлиите. Предполагам че и ти си изпаднал в шок след като и Беров е подтвърдил моята теза, че Булгарите са се били в Косово срещу християнските уединени сили, рамо до рамо с Османлиите. Та и сестра си дал после на Хан Мурат за да станат кръвни роднини. ;) :D
Беров ви е разказал играта. Четете и препрочитайте та белким вденете нещо за истинската ви история. ;) :-*
ibrahim65:
Специялно за beta
ще му въстъновя спомените а не само и на него.
Ти за мен
Ако можеш,
да си това което си.
да вярваш в себе си,
дори и когато си сам.
Ако можеш,
да помагаш на истината,
дори и да не е твоята,
дори и да е срещу тебе.
Тогава ще си мой, приятел,
път на пътят ми, перо в ръката ми,
бих се опълчил тогава на щял свят,
аз имам приятел на приятелите ми.
Ибрахим Бялев
ibrahim65:
--- Quote from: Mariana on October 12, 2012, 16:55 ---
Бета, не изключвам и ти да имаш литературни заложби.
--- End quote ---
Еее на това и аз бих се радвал но освен да пише чужди биографий за друго нищо не го бива,
а може би се нуждае от малко внимание че семейството му е .............
ibrahim65:
От Ибрахим за ....
Теб и тях обичам,
бе джанъм.
Живях и умирам за вас,
бе джанъм.
Вече съм към края,
бе джанъм.
Дори и да пея ще е тъжно,
бе джанъм.
Погледни в спомените,
бе джанъм.
Ще видиш само обич,
бе джанъм.
Mariana:
--- Quote from: ibrahim65 on October 12, 2012, 21:52 ---Еее на това и аз бих се радвал но освен да пише чужди биографий за друго нищо не го бива,
а може би се нуждае от малко внимание че семейството му е .............
--- End quote ---
Биографията, дето Бета беше цитирал, не беше ли цитат от нещо, което си написал преди време самият ти?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version