Български > Дискусии

Някога и сега...

<< < (3/10) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Rasate on October 12, 2012, 16:30 ---На кой османо-турският ли?! ;D ;D ;D ;D

Само ,че този език е ирански диалект,бре джанам.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Иван Шишман си е плямпал на български,то българи в Анадола колкото щеш-там в Тавъра,който се е наричал Булгарда-българи та до Коня(малко българско име,нали ;D

--- End quote ---

Нищо не си казал по статията на Беров и си се хванал за сламка като спориш за езика с който са общували Шишман и Османлиите. Предполагам че и ти си изпаднал в шок след като и Беров е подтвърдил моята теза, че Булгарите са се били в Косово срещу християнските уединени сили, рамо до рамо с Османлиите. Та и сестра си дал после на Хан Мурат за да станат кръвни роднини. ;) :D
Беров ви е разказал играта. Четете и препрочитайте та белким вденете нещо за истинската ви история.   ;) :-*

ibrahim65:
Специялно за  beta
ще му въстъновя спомените а не само и на него.

Ти за мен

Ако можеш,
да си това което си.
да вярваш в себе си,
дори и когато си сам.

Ако можеш,
да помагаш на истината,
дори и да не е твоята,
дори и да е срещу тебе.

Тогава ще си мой, приятел,
път на пътят ми, перо в ръката ми,
бих се опълчил тогава на щял свят,
аз имам приятел на приятелите ми.

Ибрахим Бялев

ibrahim65:

--- Quote from: Mariana on October 12, 2012, 16:55 ---
Бета, не изключвам и ти да имаш литературни заложби.

--- End quote ---

Еее на това и аз бих се радвал но освен да пише чужди биографий за друго нищо не го бива,
а може би се нуждае от малко внимание че семейството му е .............

ibrahim65:

От Ибрахим за ....

Теб и тях обичам,
бе джанъм.
Живях и умирам за вас,
бе джанъм.

Вече съм към края,
бе джанъм.
Дори и да пея ще е тъжно,
бе джанъм.

Погледни в спомените,
бе джанъм.
Ще видиш само обич,
бе джанъм.

Mariana:

--- Quote from: ibrahim65 on October 12, 2012, 21:52 ---Еее на това и аз бих се радвал но освен да пише чужди биографий за друго нищо не го бива,
а може би се нуждае от малко внимание че семейството му е .............

--- End quote ---

Биографията, дето Бета беше цитирал, не беше ли цитат от нещо, което си написал преди време самият ти?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version